11.07.2023 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Široký sortiment kladívkových mulčovačů

Společnost Omarv byla založena v Saviglianu, v italské provincii Cuneo, v roce 1963. Zpočátku to začalo jako malá rodinná dílna, pak se v průběhu let rozrostla do dobře zavedené instituce, která je v současné době široce známá po celé Itálii i v zahraničí.

V roce 2015 převzala společnost GEO ITALY GROUP značku Omarv a výrobní činnost se přesunula do Castagnole delle Lanze v provincii Asti, kde byl v roce 2016 postaven nový výrobní závod. Tento nový výrobní závod založený v roce 2016 byl nedávno rozšířen o další výrobní závod a továrna se nyní rozkládá na celkové ploše 16 000 metrů čtverečních.

Pod značkou Omarv se vyrábí široký sortiment mulčovačů pro zemědělství, rozdělených do dvou kategorií - lehké a těžké. Mulčovače lehké kategorie existují s pracovním záběrem od 120 do 300 centimetrů. Vybaveny jsou převodovkou s volnoběžkou či automatickým napínáním hnacího řemene. Například řada Barolo z lehké kategorie se vyrábí pro traktory o výkonu od 40 až do 130 k.

Do těžké kategorie patří mulčovače jak pro zemědělství, tak i pro komunální sektor. V našich podmínkách jsou mezi zemědělskými kladívkovými mulčovači úspěšné například stroje řady Cuneo P. Vyrábějí se se záběrem 360 až 640 cm a jsou hydraulicky sklopné do transportní polohy.  Největší modely Omarv 600 P a 640 P jsou určeny k agregaci s traktory o výkonu 170 až 250 k.

Mulčovače italského výrobce Omarv nabízí na českém trhu společnost JV AGROTRADE s.r.o. K vidění budou tyto stroje na stánku firmy v průběhu veletrhu Země živitelka 2023 poslední týden v srpnu.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down