12.07.2023 | 06:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zvyšování efektivity nákladů a ziskovosti ve vinicích a sadech

Jak se zemědělský průmysl vyvíjí, stávají se pokročilé technologie stále důležitějšími ve vinicích a sadech. Modul Raven Rate Control Module (RCM) firmy Raven je lídrem v tomto novém trendu. Modul využívá roky praktických zkušeností a odborných znalostí v oblasti trvalých kultur k optimalizaci efektivity a produktivity vinic a sadů.

Bez precizní kontroly dávkování v reálném čase existuje vysoká pravděpodobnost nadměrné nebo nedostatečné aplikace, což vede k plýtvání vstupy a snížení ziskovosti výroby.

Rate Control Module (RCM) je nejuniverzálnější řídicí jednotka na trhu, která řeší tuto výzvu. Tento uživatelsky přívětivý univerzální ovladač byl vytvořen, aby usnadnil práci a ušetřil náklady i čas. Umožňuje minimalizovat chyby obsluhy, optimalizovat aplikaci látek a zvyšovat efektivitu tím nejchytřejším a nejjednodušším způsobem.

Využitím pokročilé technologie RCM a možností přesné regulace dávkování přípravků mohou majitelé vinic a sadů výrazně zvýšit své zisky. Při použití RCM pro rozmetání hnojiv mohou ušetřit až deset procent svých vstupů, a to při řízení aplikace až čtyř různých typů granulovaných produktů. U postřikových aplikací uživatelé RCM zabraňují nadměrnému a nedostatečnému dávkování s vynikající rychlostí a precizně pracující sekční kontrolou.

RCM je kompatibilní s mnoha terminály ISOBUS na trhu, včetně Viper 4+, CR7 a CR12 od Raven. Na nejmodernějším modulu RCM může běžet až osm profilů, modul přijímá zásuvné moduly typu plug-in a okamžitě rozpozná každý program a soubor. Je uživatelsky velice přívětivý a snadno se kalibruje. Při použití RCM může uživatel snadno procházet a spravovat více aplikací (produkty, záznamy a data ze senzorů).

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down