07.07.2023 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kvalitní dopravní a aplikační technika

V Německu prosperuje řada výrobců se specializací ve svém oboru. Patří k nim i Kröger Nutzfahrzeuge, specializovaný výrobce dopravní techniky. Od samého začátku je zaměřený na oblast zemědělství a pyšní se již více než šedesátiletou historií.

Stroje Kröger patří do prémiové kategorie dopravní techniky. Sortiment pro zemědělství tvoří přívěsy s trojstranným sklápěním, vanové návěsy, kontejnerové nosiče, vozy s výtlačným čelem, přívěsy pro přepravu balíků, vozíky Dolly pro agregaci sedlových návěsů za traktor a četná řešení pro nákladní automobily – jak přívěsy na třech nápravách s celkovou hmotností 24 t, tak i nástavby na 16 až 18 t nákladu s třístranným sklápěním.

Traktorové návěsy s výtlačným čelem vyrábí firma Kröger již dlouhou dobu. Pyšní se možnostmi rychlého či řízeného vyprazdňování materiálu a to i ve stavbách či halách s nízkou výškou. Vyrábí se buď s tandemovým podvozkem a užitečnou hmotností 12,62 - 14,62 t či s podvozkem tridem a užitečnou hmotností 21,02 tuny. Podvozek Tridem návěsu TAW 30 může na přání pojíždět na nápravách BPW s nosností 11 tun, hydraulickým odpružením a nuceným řízením kol první a třetí nápravy. Brzdové válce jsou uloženy nad nápravou, kde jsou chráněny před mechanickým poškozením. Ve spojení s hydraulickým odpružením může být také první náprava zvedatelná. Návěs lze také vybavit průběžným kloubovým hřídelem k pohonu rozdružovacích válců či rozmetacího ústrojí.  

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down