16.08.2023 | 06:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Spolupráce New Holland Agriculture a Honey Bee nese ovoce

Společnosti New Holland Agriculture North America a Honey Bee Manufacturing uzavřely partnerství na dodávkách nové série adaptérů s pásovými dopravníky pro samohybné žací stroje řady Speedrower PLUS. Nová řada adaptérů Honey Bee WSC Swather, vyvinutá s ohledem na požadavky zákazníků, představuje další příležitosti možného využití pro řadu žacích strojů Speedrower PLUS v porostech obilnin s nízkým vzrůstem.

"Zemědělské podniky, které sklízejí obilniny na GPS, požadovaly řešení vhodného adaptéru pro práci s našimi samohybnými žacími stroji řady Speedrower PLUS, a my jsme naslouchali," říká Josh Harkenrider, marketingový manažer komerčních produktů pro sklizeň pícnin společnosti New Holland Agriculture North America. "Jsme přesvědčeni, že toto partnerství poskytne zákazníkům robustní řešení, protože kombinuje zkušenosti výrobce Honey Bee s produktivitou, přesností a výkonem našich samojízdných žacích strojů."

Série WSC Swather, postavená na platformě adaptérů s příčnými pásovými dopravníky, přináší více než 20 let vývoje a ověřené zkušenosti z vývoje a výroby těchto adaptérů společností Honey Bee Manufacturing.

Dva modely s různým záběrem

"Jsme hrdí na to, že jsme uzavřeli tuto dohodu s CNH Industrial, protože dává naši osvědčenou platformu do rukou více zemědělcům prostřednictvím prověřené dealerské sítě CNH Industrial," říká Jamie Pegg, generální ředitel společnosti Honey Bee Manufacturing.

Z řady Speedrower PLUS jsou k dispozici dva modely: WSC30 s pracovním záběrem 30 stop (9,1 m) a WSC36 s pracovním záběrem 36 stop (10,9 m). Pro čistý řez jsou tyto adaptéry vybaveny osvědčeným systémem sečení SCH Easy Cut.

WSC Swathers mohou být také dodávány s nastavitelnými opěrnými koly. Tato kola pomáhají v podmínkách, kde mohou plazy adaptéru poškozovat porost na pozemku. Součástí výbavy na přání může být také integrovaný přepravní systém pro pohodlné manévrování na silnici a jednoduché uložení adaptéru po skončení práce.

Rychlejší a efektivnější sklizeň

"Když zkombinujete velký pracovní záběr a řadu osvědčených komponentů spolu s velkou kapacitou hydrauliky, pokročilé ovládání SensiDrive formou drive-by-wire a snadno použitelná řešení z oblasti precizního zemědělství na naší řadě Speedrower PLUS, mohou zákazníci očekávat rychlejší a efektivnější sklizeň v nadcházejících sezónách," dodává Harkenrider.

Společnost New Holland Agriculture North America poprvé vystavila nový sklizňový adaptér WSC30 Swather spolu se samojízdným žacím strojem Speedrower 260 PLUS na polních dnech 2023 Ag PhD Field Day v Balticu v Jižní Dakotě.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down