28.09.2023 | 01:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

S Pumou v čele expozice

Společnost BV - Technika je tradičním vystavovatelem na akci Naše pole. Část ze svého prodejního sortimentu vystavila i letos a do čela své expozice umístila nový model traktoru Case IH s označením Puma 260 CVXDrive.

Nebylo to náhodou. Modelová řada Puma je u zemědělců oblíbená, protože nabízí univerzální traktory vhodné pro polní práce i dopravu. A s novým modelem 260 přináší nejen vyšší výkon motoru (až 280 k maximálního výkonu a při aktivním systému Power Boost dokonce až 302 k), ale též větší kabinu s hlučností pouze 66 dB a moderním systémem AFS Connect zahrnujícím nejen přesnou satelitní navigaci, ale i systémy telemetrie a vzdáleného přístupu pro kontrolu a servis stroje.

Za novou Pumou byl připojen lis na hranolové balíky Krone BigPack 1270, techniku Rauch reprezentovalo nesené rozmetadlo Axis agregované se zajímavým traktorem Case IH Vestrum 120 s CVT převodovkou, nechyběla ani ukázka plecích bran Einböck a několik dalších strojů.

Společnost BV - Technika má sortiment prodávané mechanizace velmi široký a najdeme v něm též půdozpracující a secí stroje Lemken, techniku dopravní, krmné vozy a další stroje a zařízení pro zemědělskou prvovýrobu. A z široké nabídky je vhodné zmínit techniku Vervaet. Je vyráběna v Holandsku, což je země v zemědělství orientovaná na chov skotu a s tím souvisí i velká produkce kejdy, kterou je nutné vhodně aplikovat. Vervaet za tímto účelem vyrábí speciální stroje s klasickým čtyřkolovým podvozkem, nebo zajímavým řešením využívající dvou zadních náprav (jedna umožňuje změnu rozchodu) a předního říditelného kola. V nabídce je i tříkolová verze. V letošním roce bude firma BV - Technika uvádět do provozu hned dva speciály, které se u nových majitelů postarají o aplikaci kejdy s vyšší výkonností a efektivitou ve využití dodaných živin.*

Traktor Case IH Vestrum 120 s rozmetadlem Rauch Axis
Case IH Vestrum 120 s CVT převodovkou

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down