03.11.2023 | 06:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost DLG na veletrhu Agritechnica 2023

Mezinárodní  veletrh zemědělské techniky Agritechnica 2023 se bude konat od 12. do 18. listopadu 2023 na výstavišti v Hannoveru. DLG (Německá zemědělská společnost), organizátor veletrhu Agritechnica, představí na předním světovém veletrhu svůj stánek s novým konceptem v hale 24 (stánek A06). Každý den (kromě soboty) od 10 do 17 hodin nabídne DLG bohatý program na dvou pódiích.

Prezentace na expertní scéně v průběhu veletrhu Agritechnica 2023 představí nápady, díky nimž se "zelená produktivita" stane realitou na farmách. Špičkoví mezinárodní řečníci z oblasti zemědělské techniky a zemědělství, bystré mozky ze zemědělské praxe, regionálně ukotvení technologičtí inovátoři i inovativní vynálezci a vystavovatelé zde představí své inspirace a řešení komplexních výzev rostlinné výroby po celém světě. 

Krátké formáty na Studio Stage

Krátké a interaktivní formáty budou dominovat na studiové scéně. Budou zde představeny inovace, inspirace a řešení, které lze využít k podpoře úspěšného a udržitelného rozvoje rostlinné výroby. Ať už jako přednáška anebo rozhovor s odborníkem – zde návštěvníci naleznou zajímavé informace pro mladé zemědělce a mladé profesionály o současném stavu v oblasti digitalizace, nových trendech v ekologickém zemědělství, osobním zdraví nebo o inovativních přístupech z praxe. Každý den až do oběda jsou nahrávány diskuse a rozhovory pro podcast DLG Zemědělství.

DLG experti na stánku

Na výstavní ploše stánku DLG představí odborníci DLG návštěvníkům následující témata a produkty:

  • Nálepka DLG Animal Welfare, která je uznávána v bronzové, stříbrné a zlaté variantě a může být udělena v kombinaci s příslušným logem. Obsahuje 36 kritérií, včetně osmi vyřazovacích kritérií, v pěti kategoriích chovatelského prostředí, zdraví zvířat, monitorování léčiv, krmiva a management. Více než 1 000 zemědělských podniků již bylo zkontrolováno auditem na místě a produkují tak více než jednu miliardu litrů certifikovaného mléka.
  • Pod heslem "Diverzifikace, komunikace, digitalizace, inovace a integrace" představí DLG svou aktuální odbornou práci a mezinárodní centrum rostlinné výroby DLG. Návštěvníci se dozvědí více o četných polních zkouškách, ale také o celostátních nebo mezinárodních projektech, do kterých je DLG zapojena.
  • Prostřednictvím certifikátu DLG pro udržitelné zemědělství, vyvinutého společností DLG a odborníky, lze certifikovat konvenční a ekologické farmy na základě 23 ukazatelů a s pomocí holistického pohledu na kritéria ESG (ESG = Environment, Social and Governance, tedy: životní prostředí, sociální a podnikové řízení).
  • V International Visitors' Lounge, který je centrálním místem setkávání návštěvníků z celého světa, se mohou hosté ze zahraničí setkat se svými obchodními partnery, vést odborné diskuze a dozvědět se více o DLG a její práci.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down