15.12.2023 | 06:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) představuje novou pneumatiku Alliance 373 VibroFarm

Praktické zkušenosti ukazují, že nároky na konstrukci pneumatik traktorů jsou vysoké, jako v případě pěstování oliv, např. na Pyrenejském poloostrově. Vibrační a sklízecí stroje jsou obvykle namontovány vpředu. Výsledkem je značné zatížení přední nápravy – v neposlední řadě kvůli nerovnoměrnému rozložení zatížení – což klade zvýšené nároky na pneumatiky. Traktory se navíc stále ve větší míře používají pro přepravu na silnici a širokou škálu zemědělských prací na orné půdě.

Pro tyto aplikace nabízí nová pneumatika Alliance 373 VibroFarm vhodně přizpůsobený koncept pneumatik. Nová zesílená konstrukce kostry s ocelovým pásem zajišťuje vysokou stabilitu pneumatiky a stroje během provozu, a to i při extrémním zatížení.

Výborná trakce i za špatných podmínek

Technologie Stratified Layer Technology (SLT), vyvinutá značkou Alliance, zajišťuje vysokou trakci a nízký prokluz, zejména v extrémních provozních situacích, jako jsou svahy s těžkými mokrými půdami. Kromě toho je dosaženo velmi účinného samočištění pneumatiky.

Nové hybridní profily běhounu se středovým blokem

Sinusové středové žebro umožňuje vysoký výkon díky minimalizaci vyjetých kolejí a víceúhlové bočnice poskytují dobrou trakci na měkkých površích. Větší počet bloků a vysoký poměr plochy drážek k celkové ploše vzorku umožňují nízký valivý odpor během přepravy na tvrdých površích a v konečném důsledku prodlužují životnost běhounu.

Odstupňované segmenty s rozrušovači bahna poskytují kromě vysoké trakce samočisticí schopnost pneumatiky. Odlišná konstrukce drážky v kombinaci s optimalizovaným úhlem tahu minimalizují zachycování kamínků.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down