26.12.2023 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Bobcat představil nové minirypadlo a telematiku

Na veletrhu Agritechnica 2023 představila společnost Bobcat na svém stánku zajímavou přehlídku nových i stávajících strojů. Jednou z novinek je minirypadlo E27z. Jedná se o model s nulovým přesahem kabiny.

Také díky volitelným těžkým protizávažím může toto minirypadlo snadno pracovat v blízkosti budov, plotů nebo ve stísněných prostorech. Jako volitelnou výbavu nabízí Bobcat prodloužené rameno, s nímž model E27z dosahuje rypné síly mnohem většího rypadla.

Komfort při práci

Minirypadlo E27z se dále pyšní zvýšenou všestrannou stabilitou a nižší hmotností pro snadnější přepravu na přívěsu. S luxusní kabinou poskytuje E27z výkon při kopání a pohodlí obsluhy, které je běžně k dispozici u mnohem větších rypadel.

Telematické řešení pro lepší údržbu a bezpečnost

Telematický systém Machine IQ poskytuje zákazníkům Bobcatu nepřetržitý přístup k důležitým informacím o stroji na jejich chytrých telefonech nebo počítačích. Tyto informace jim umožňují optimalizovat využití strojů a plánovat zakázky s maximální ziskovostí díky minimalizaci prostojů a sledování spotřeby paliva. Oznámení o údržbě usnadňují plánování údržby: operátoři šetří čas a peníze efektivním plánováním údržby strojů a řízením prací na farmě během plánovaných odstávek.

Propojení zákazníků s daty jejich strojů nejen zvyšuje efektivitu, ale také poskytuje více klidu. Funkce Machine IQ zvyšuje zabezpečení tím, že uživatelům umožňuje vytvářet geografická a časová omezení pro jejich stroje. Díky tomu mají jistotu, že jejich investice je chráněna pomocí přizpůsobitelných výstrah, a uživatelé jsou varováni, pokud dojde k neoprávněnému přesunu stroje.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down