27.12.2023 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Secí stroj Equalizer poprvé vystavený s technikou LEMKEN

Německá firma LEMKEN na svém stánku na mezinárodním veletrhu Agritechnica 2023 připravila pro své příznivce také exkluzivní možnost zblízka si prohlédnout tažený širokozáběrový přesný secí stroj značky Equalizer. LEMKEN tak poukazoval na převzetí jihoafrického výrobce, s nímž si vhodně rozšiřuje sortiment secích strojů.

Výrobce Equalizer je tradičně zaměřen na technologie s minimálním zpracováním půdy až po přímé setí. Sortiment této firmy tak zahrnuje úzkořádkové secí stroje o záběru až do 24 m a také přesné secí stroje až se 36 řádky. Jedná se o perfektní doplnění segmentu secích strojů firmy LEMKEN. Vytváří také dobré základy pro další vývoj německého rodinného výrobce.

Variabilní počet řádků i kapacita zásobníku

Na rozdíl od technologie setí do dvojřádku Delta-Row, kterou využívají všechny přesné secí stroje LEMKEN Azurit, jsou širokozáběrové tažené přesné secí stroje Equalizer vybaveny systémem Single-Row.

Vystavený secí stroj Equalizer CII 16/70 N může provádět setí s 12, 16 anebo s 24 řádky – v roztečích 50, 70, 75 nebo 76,2 cm. Zrovna tak existuje variabilita v objemu zásobníku hnojiva, který může mít kapacitu 4750, 6150 anebo 10 200 litrů. Přitom může být naplněn nejen granulovanými, ale také kapalnými minerálními hnojivy.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down