30.12.2023 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejlepší zemědělská pneumatika na 20. ročníku Visão Agro Brazil Awards

Pneumatiky Trelleborg znovu získaly prestižní ocenění „Nejlepší zemědělská pneumatika“ na 20. ročníku Visão Agro Brazil Award za svou roli v brazilském zemědělství, krátce poté, co získaly stejné ocenění na Visão Agro Centro-Sul. Slavnostní předávání cen se konalo v Ribeirão Preto (San Paolo – Brazílie) a to 7. prosince 2023. Ocenění získala pneumatika Trelleborg TM800 Sugar Cane disponující zvýšenou nosností a odolností v podmínkách sklizně cukrové třtiny.

Fabio Meditieri, obchodní ředitel pro Jižní Ameriku společnosti Yokohama TWS, k tomu uvedl: „Toto ocenění je důkazem rozsáhlého výzkumu a neochvějného odhodlání k inovacím, které investujeme do konstrukce a vývoje nových pneumatik Trelleborg, abychom uspokojili různorodé potřeby farmářů v celé Brazílii, včetně důležitého sektoru pěstování cukrové třtiny. Trelleborg TM800 Sugar Cane nabízí díky svému extra velkému dezénu maximální výkon na poli, je schopna nést velké zatížení a pracovat při velmi nízkých tlacích, což vše přispívá ke snížení utužení půdy, lepší produktivitě a vyšším výnosům plodin. Letos se Trelleborg TM800 Sugar Cane může pochlubit ještě větší nosností (171D) a odolnější směsí, která vyhovuje náročným operacím, kterým čelí brazilští farmáři."

Nejlepší zemědělská pneumatika na 20. ročníku Visão Agro Brazil Awards je Trelleborg TM800 Sugar Cane
Nejlepší zemědělská pneumatika na 20. ročníku Visão Agro Brazil Awards je Trelleborg TM800 Sugar Cane

Ocenění Visão Agro Award, které (letos slaví 20. ročník), si klade za cíl ocenit dodavatele, kteří vynikají v oblastech transformace a výroby v agrobyznysu po celé zemi. Akce se koná ve městě Ribeirão Preto, které je mezinárodně uznávané jako hlavní město agropodnikání v Brazílii.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down