05.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nízkonákladová přeměna stávajících strojů v autonomní prostředky

Posláním společnosti Sabanto se sídlem ve městě Itasca ve státě Illinois je urychlit autonomii v oblasti zemědělských strojů a vyřešit tak dva hlavní problémy: 1. stále naléhavější nedostatek pracovních sil ve venkovských oblastech a (2.) stále rostoucí kapitálové výdaje na moderní zemědělské stroje.

Hlavní kompetence společnosti Sabanto spočívá v nízkonákladové modernizaci stávajících zemědělských strojů, bez ohledu na značku nebo model, a ve vývoji podpůrného softwaru pro maximalizaci užitečnosti autonomní technologie, což zvyšuje návratnost investic výrobců.

Špičková technologie

Produkt firmy Sabanto má název Steward. Steward je špičková technologie, která transformuje váš stávající traktor tak, aby fungoval autonomně. Steward plní úkoly bezpečně a efektivně, kdykoli během dne. Rozlučte se s dlouhými hodinami strávenými na sedadle řidiče. „Odsedí“ si to Steward, autonomní operátor budoucnosti, a to již nyní.

Steward je pro každého, kdo hledá technologii pro automatizaci svých operací a zkrácení času stráveného všedními úkoly. Umožní zvýšit produktivitu, snížit problémy s pracovní silou, zredukovat kapitálové výdaje a provozovat udržitelnější a ziskovější podnikání. Steward se umí postarat o nezáživné všední úkoly, zatímco se pracovníci podniku soustředí na jiné důležité práce.

Jak stevard pracuje?

Po instalaci na váš stávající traktor provede Steward všední práci, aniž byste museli sedět na sedadle řidiče. Pokročilé kamery, senzory pro detekci překážek, systémy GNSS a robotika Steward se spárují s mobilními a desktopovými aplikacemi, což umožňuje úplnou kontrolu a monitorování vašich polí. Kromě detekce objektů se Steward umí vyhýbat vynuceným geografickým zónám, existuje také funkce nouzového zastavení traktoru a dálkového nouzového zastavení, Steward využívá palubní kamery a nechybí ani monitorování v reálném čase na mobilu nebo počítači.

Správa a monitorování autonomního vozového parku z libovolného zařízení

Sabanto's Vehicle Mission Control (vMC) je Stewardova aplikace, kde vytváříte, spravujete a monitorujete operace v terénu. S vMC zmapujete, kam by měl Steward jet, jak rychle by se měl pohybovat a jakým překážkám se vyhnout.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down