07.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rozšíření výbavy pro plečky firmy Pöttinger

Osvědčené stroje pro mechanickou kultivaci porostů Rotocare a Flexcare nabízí firma Pöttinger od podzimu 2023 s vylepšenou výbavou. Ta zahrnuje možnost využití secího stroje Tegosem pro rotační plečky Rotocare V 6600 a V 8000 nebo automatické ovládání jednotek u radličkových pleček pomocí systému sekční kontroly Section Control (na přání) pro všechny plečky Flexcare s pracovními záběry od 4,7 do 9,2 m.

Rotační plečka Pöttinger Rotocare je všestranně využitelný stroj. Kromě regulace plevelů ji lze využívat i pro jiné práce. Rotační plečka je vhodná i pro mechanickou kultivaci půdy, zapravování hnojiv, povrchově aplikovaných odstředivými rozmetadly, i pro mělké zpracování strniště. Efektivní pracovní rychlost je u rotační plečky Rotocare v širokém rozpětí - mezi 10 a 30 km/h. Pracovní rychlost musí být přizpůsobena požadavkům a podmínkám nasazení. 

Aplikace se secím strojem Tegosem

Zpracování půdy je možné pro úsporu času i nákladů spojit se setím meziplodin do jedné pracovní operace. Rotační plečka Rotocare se doplní o secí stroj Tegosem, který je připevněn k hlavnímu rámu plečky s pracovními záběry 6,6 m a 8,0 m. Nakládací lávka zajišťuje bezpečný přístup při plnění zásobníku o objemu 200 nebo 500 litrů. 

Flexibilně využitelná technika

Kromě rotační plečky Rotocare nabízí firma Pöttinger také radličkovou plečku Flexcare. Vydařený koncept plečky Flexcare od společnosti Pöttinger nabízí maximální flexibilitu pro použití v různých plodinách. Rozteč řádků, pracovní záběr radliček a jemné nastavení plečky lze zcela upravit bez nutnosti použití nářadí. Stroj se vyznačuje přesným hloubkovým vedením a šetrnou kultivační metodou.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down