19.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

FarmRobotix bude mít premiéru na Polních dnech DLG  2024

DLG (Německá zemědělská společnost) poprvé představí FarmRobotix na polních dnech DLG 2024. FarmRobotix nabízí mezinárodní platformu pro zemědělce a odborníky, kteří se zajímají o nejnovější vývoj v oblasti robotiky, umělé inteligence a automatizace, jakož i o digitální řešení v rostlinné výrobě. Platforma je zaměřena na zemědělce, výrobce, začínající podniky a poskytovatele technologií. FarmRobotix také nabízí zástupcům vědy a výzkumu příležitost k navazování kontaktů, předávání know-how a zkoumání inovativních technologií.

Platforma podporuje obchodní spojení v rozvíjejícím se odvětví, které má potenciál transformovat zemědělskou produkci. V budoucnu nabídne FarmRobotix návštěvníkům dalších národních a mezinárodních veletrhů a akcí DLG, jako je EuroTier nebo Agritechnica, fórum pro přenos know-how a networking. FarmRobotix tak řeší oblasti uplatnění inovativních technologií ve všech oblastech zemědělství.

Autonomní stroje

FarmRobotix se na Polních dnech DLG představí kombinací výstavního a technického programu a živých ukázek. Každý den budou roboti prezentováni na speciálních předváděcích plochách a budou poskytovány praktické poznatky o provozu autonomních zemědělských vozidel a zařízení.

Na výstavní ploše jsou prezentována automatizovaná a digitální řešení pro různé zemědělské aplikace a senzorové technologie. Prezentace renomovaných odborníků na témata, jako je umělá inteligence v zemědělství, strojové učení pro zvýšení výnosů nebo efektivní využívání zdrojů, přiblíží návštěvníkům polních dnů aktuální informace. Odborné přednášky o integraci robotiky, automatizace a umělé inteligence do různých zemědělských obchodních modelů navíc ukážou, jak lze inovativní technologie se ziskem aplikovat v praxi. FarmRobotix nabízí zemědělcům, výzkumným pracovníkům, odborníkům z oboru a poskytovatelům technologií příležitost sdílet zkušenosti a osvědčené postupy.

Veletrh FarmRobotix otevřený pro vystavovatele

Zájemci z řad vystavovatelů budou mít možnost zúčastnit se veletrhu FarmRobotix prostřednictvím stánku na travnaté výstavní ploše, ukázek na živé předváděcí ploše, účasti na odborném programu. Zároveň se uskuteční International Field Robot Event pro mladé vědce.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down