23.01.2024 | 10:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Good Design Award 2023 

Cenu Good Design Award udělují Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design a Metropolitan Arts Press Ltd., byla založena v roce 1950 Eero Saarinenem a Charlesem a Ray Eamesovými a letos ji v kategorii Doprava získala sklízecí mlátička New Holland CR 11 a elektrický traktor NH T4.

Good Design zůstává nejstarším a světově nejuznávanějším programem pro dokonalost designu po celém světě. Letos muzeum obdrželo příspěvky z více než 55 zemí, od předních světových výrobců a firem průmyslového a grafického designu.

New Holland CR11

New Holland CR11, představený s předpremiérou na veletrhu Agritechnica 2023 v Hannoveru, je vlajkovou lodí nové generace a byla zkonstruována tak, aby poskytovala vyšší produktivitu s minimálními ztrátami zrna a přinášela větší automatizaci. Tyto funkce mají za cíl snížit celkové náklady na sklizeň. Bude se vyrábět v New Holland's Center of Harvesting Excellence v belgickém Zedelgemu.

New Holland CR11 představuje nový design a styl značky, který byl vyvinut v úzké spolupráci mezi designérskými a inženýrskými týmy CNH spolu s produktovými specialisty a marketingem. Výsledkem je ikonický, svěží design, který je stylový a zároveň nadčasový. Plynulost sklizně podtrhuje na vnějších panelech karoserie dynamický modrý prvek, který prochází napříč karoserií prostřednictvím různých funkcí.

Elektrický New Holland T4

Plně elektrický traktor New Holland T4 Electric Power je jedinečný a představuje nejnovější vývoj společnosti New Holland a CNH v jejich strategickém plánu elektrifikace.  T4 Electric Power se připojuje k traktorům New Holland T7 Methane Power LNG a T6 Methane Power a vytváří kompletní portfolio v řešení traktorů s nulovými emisemi oxidu uhličitého.*

Plně elektrický traktor New Holland T4 Electric Power
Plně elektrický traktor New Holland T4 Electric Power

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down