23.01.2024 | 09:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová pneumatika TM1 Eco Power

Udržitelnost se skloňuje ve všech pádech a firmy na výstavě Agritechnica se předháněly v představování svých nejlepších výrobků, co se udržitelnosti týká. Společnost Trelleborg na svém stánku představila například svou dosud „nejudržitelnější“ pneumatiku TM1 Eco Power, která přináší nižší valivý odpor, lepší trakci na tvrdé půdě a vyšší komfort pro obsluhu.

Na veletrhu byly představeny i další novinky výrobního portfolia jako například inovace v systému ATMS nebo řady pneumatik HF1000, MPT100 a TM1000PT. Společnost Trelleborg také oficiálně zahajuje v Evropě program Premium Care.

TM1 Eco Power

Na veletrhu Agritechnica si odbyly premiéru pneumatiky TM1 Eco Power. Nový produkt komentoval Gianluca Abbati viceprezident pro technologie a inovace "Srovnávací testy výkonnosti s prémiovými zemědělskými pneumatikami ukazují, že TM1 ECO POWER má až o 47 % nižší valivý odpor, což znamená až 3% úsporu paliva a spotřeby baterie u elektrických traktorů. Inovativní konstrukce pneumatiky a její samočisticí vlastnosti prokázaly o 26 % vyšší trakci na tvrdé půdě a o 12 % vyšší komfort obsluhy." Pneumatika TM1 Eco Power se může právem pyšnit přízviskem „nejlepší pneumatika v Trelleborg v udržitelnosti“.

Nový program Premium Care

Protože společnost Trelleborg tires se snaží svým zákazníkům nabízet více než jen pokročilé pneumatiky, ale kompletní služby Trelleborg, oznámil Elio Bartoli, prezident EMEA & Global OEM, spuštění nového programu Trelleborg Premium Care v Evropě. Tento program nabízí zemědělcům novou úroveň podpory, odborných znalostí a péče, včetně prodloužené záruky na pneumatiky Trelleborg.

*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down