30.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Horsch má nová digitální řešení pro secí stroje

V digitální oblasti vyvíjí společnost Horsch řadu řešení, která podporují uživatele v každém kroku procesu - od přípravy na používání stroje až po dodávku náhradních dílů. V závislosti na použití na poli existují aplikace, které podporují zákazníka s ohledem na nastavení a přímou manipulaci s technikou. Cílem je poskytnout další stavební prvky do sady nástrojů zákazníka prostřednictvím uživatelsky přívětivých digitálních řešení. U secích strojů má uživatel stroje k dispozici celou řadu praktických řešení.

Před zahájením práce se strojem je vhodné se důkladně seznámit s kompatibilitou technologie Horsch a terminálu, který se používá k ovládání stroje. Existuje rozsáhlá databáze, která obsahuje kompatibilitu všech strojů Horsch ISOBUS v kombinaci s různými terminály ISOBUS. Aplikace poskytuje přehlednost s ohledem na všechny kompatibility ISOBUS, funkce a jejich význam. Zákazníci tak mohou plně využívat potenciál této kombinace. (compatibility.horsch.com)

Usnadnění volby výsevního válečku

Secí stroje výrobce Horsch vynikají širokým spektrem použití. Nástroj pro výběr válečku pomáhá zákazníkům při výběru vhodného válečku pro jejich secí stroj ze široké nabídky. Na webových stránkách lze zvolit použitý dávkovací systém, dávkovací médium a pracovní šířku secího stroje. Ze zadaných údajů systém vypočítá průchodnost dávkovacího zařízení a navrhne vhodný váleček. (rotor.horsch.com)

Stejně jako v případě secího stroje Versa KR umožňuje průvodce SmartClip Guide uživateli rychle a snadno provést ideální nastavení dávkovacího systému SmartClip. Po výběru plodiny, požadované rozteče řádků a pracovní rychlosti systém ukáže, jaká nastavení je třeba provést na stroji, aby byl optimálně připraven pro použití na poli (rotor.horsch.com/SmartClipPublic/Index)

Zjednodušení výpočtu kolejových řádků

Pro zjednodušení výpočtu kolejových řádků představuje společnost Horsch kalkulačku kolejových řádků - inovativní online pomocný nástroj. Zadáním příslušných údajů umožňuje aplikace optimálně přizpůsobit rozchod a šířku pneumatik již při setí. Díky tomu nedochází k poškození rostlin jízdou přes ně a nevznikají žádné další ztráty. Je zajištěn optimální vývoj jednotlivých rostlin. Nástroj pomáhá také najít vhodný rytmus - pro secí stroje, přesné secí stroje  nebo secí stroje s rozdělovací hlavou RowControl. (tramline.horsch.com)

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down