28.01.2024 | 09:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová pneumatika Agri Star II 65

Značka Alliance společnosti Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) rozšiřuje svou úspěšnou řadu pneumatik Agri Star II. K dispozici je nyní jednadvacet rozměrů pneumatik řady Agri Star II, což kompletně pokrývá poptávku po předních i zadních pneumatikách.

Podle tiskových materiálu ukazují zkušenosti z praxe, že pneumatiky Agri Star II se vyplatí bez ohledu na provozní podmínky. Je to dáno jedinečnou technologií Stratified Layer Technology (SLT), kterou vyvinula značka Alliance pro traktorové radiální pneumatiky. Výhodou technologie je mimo jiné konzistentní trakce v čase a dobrý samočištění efekt i po delší době používání. Zemědělci dále oceňují dobrou vyváženost mezi přilnavostí a ochranou půdy, účinností a kvalitou. 

Inteligentní technologie Stratified Layer Technology (SLT)

SLT udržuje konzistentní výkon pneumatiky Agri Star II po celou dobu její životnosti. Každý segment má dvě vrstvy, z nichž každá má svůj vlastní profil. Horní vrstva má jednoúhlový profil, zatímco spodní vrstva je vybavena víceúhlovým profilem. Po opotřebení horní vrstvy výstupků (přibližně 40 % hloubky běhounu) nastupuje nová spodní vrstva. Společnost YOHT tvrdí, že po 40 % opotřebení poskytuje pneumatika stejnou trakci jako by byla nová.

Střídání obou vrstev prý také zajišťuje dobrou trakci a samočisticí vlastnosti v terénu a větší objem pryže uprostřed a zvýšená tuhost ve spojení s novou konstrukcí výstupků zajišťují větší pohodlí, stabilitu a přilnavost na silnici, stejně jako lepší protismykové a brzdné schopnosti. Řada Agri Star II je dodávána se jmenovitým indexem rychlosti D – 65 km/h.

Díky vylepšenému designu pneumatik a nižšímu valivému odporu šetří zemědělci pohonné hmoty, což má pozitivní dopad nejen na provozní náklady, ale i na životní prostředí.  Agri Star II se dále vyznačuje širokými rameny pneumatik, které zajišťují větší kontaktní plochu a lepší ochranu půdy a plodin na poli a na pastvinách a konečně prémiová směs běhounu zase přináší odolnost proti opotřebení či ochranu proti proříznutí.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down