10.02.2024 | 05:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výstava Austro Vin Tulln dosáhla rekordní účasti

Od prvního do třetího února 2024 proběhla v Rakousku výstava Austro Vin Tulln, věnovaná všemu okolo vinařství a sadařství. Letošní třetí ročník se těšil mimořádné návštěvnosti. Celkový počet 9674 návštěvníků je rekordní číslo.

Na ploše 18 tisíc čtverečných metrů prezentovalo celkem 240 odborných vystavovatelů ze 14 zemí své produkty pro oblast vinařství a sadařství od 450 různých značek. Rakouská výstava Austro Vin Tulln se tak stala největším specializovaným veletrhem v zemědělství. Přední světové společnosti tam vystavovaly  vše, od sadby až po zemědělskou techniku a nechybělo ani poradenství z první ruky.

Na podzim velký zemědělský veletrh

Další ročník výstavy Austro Vin Tulln proběhne v termínu od 29. do 31. ledna 2026. Do té doby se mohou zájemci o rakouské výstavy zúčastnit výstavy Austro Agrar Tulln, která se bude konat v době od 20. do 23. listopadu 2024 na shodném výstavišti.

Technika, osiva a hnojiva

Austro Agrar Tulln má přední postavení mezi veletrhy se zemědělskou technikou v Rakousku. Na celkové zastřešené ploše hal 52 000 čtverečných metrů bude více než 350 vystavovatelů – především z oblasti výrobců a výhradních importérů - prezentovat rozsáhlou paletu produktů ze zemědělství: zemědělskou techniku, osiva a hnojiva, technologie pro ustájení, dřevo a alternativní zdroje energie.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down