05.03.2024 | 08:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Další profesionální shrnovač

Společnost Krone patří díky neustálým inovacím, neotřelým technickým řešením a kontaktu se zákazníky k předním výrobcům techniky na sklizeň píce. Pro její profesionální stroje jsou příznačné především velký plošný výkon, vysoká kvalita sklízené píce, extrémně tichý chod a maximální komfort při ovládání. Tyto parametry splňuje i nový shrnovač píce Swadro TC 1570 s jedinečným konceptem rámové konstrukce ve tvaru V.

Stabilní a klidný chod

Nový shrnovač Krone Swadro TC 1570 přichází s novými standardy v segmentu čtyřrotorových shrnovačů. Kromě důvtipných technických řešení je stěžejní zejména koncepce V-rámů, která je převzata z osvědčeného středového shrnovače s největším pracovním záběrem Swadro TC 2000. Vedle flexibilního pracovního záběru až 15,7 m propůjčuje tato koncepce novému shrnovači extrémně stabilní a klidný chod. S novým, přehledným a intuitivním uživatelským rozhraním lze celý stroj ovládat z kabiny traktoru prostřednictvím terminálu s podporou ISOBUS, nebo v jeho kombinaci s ISOBUS kompatibilním joystickem. S takovými konstrukčními předpoklady je možné se shrnovačem Swadro TC 1570 zformovat i za nejtěžších podmínek kvalitní řádky.

Pružnost nasazení a stabilita
Pracovní záběr čtyřrotorového středového shrnovače je možné plynule zvětšovat až na 15,7 m změnou záběru předních rotorů zavěšených na ramenech do V. Vzhledem k tomu, že je možné ovládat obě V-ramena nezávisle na sobě, lze také velice snadno shrnout píci v rozích a kolem překážek. Kromě toho je každé z ramen podepřeno v přední části opěrnými koly. Stroj se tak vyznačuje nebývale klidným pohybem, zejména při vysokých rychlostech a rychlých obrátkách na souvrati. Výsledkem jsou maximální plošná výkonnost a účinnost.*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 10.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down