15.03.2024 | 07:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Radikálně nový vzhled přináší respektované ocenění

Nedávno uvedený Quadtrac 715 je nová vlajková loď traktorů Case IH, která přináší odvážný nový vzhled do nejvyšší výkonové kategorie traktorů. Tento moderní polní tahač nyní získal jednu z nejrespektovanějších světových cen v oblasti designu, iF Design Award, jako uznání pozoruhodného stylu a praktických výhod, s nimiž do své kategorie přišel.

Soutěž iF Design Awards, poprvé udělená v roce 1954, je soutěží, která uznává důležitost produktového designu v mnoha různých kategoriích spotřebních a komerčních produktů.

10 800 přihlášek do soutěže

Do soutěže pro rok 2024 bylo přihlášeno přibližně 10 800 inovací ze 72 zemí a Case IH Quadtrac 715 zvítězil v kategorii průmyslových strojů po náročném dvoudílném výběrovém procesu. Na tento výběrový proces dohlíželi celosvětově uznávaní odborníci na design z celého odvětví. Produktům, které kombinují inovativní styl a estetiku s vylepšenou funkčností, je udělena pečeť iF, která uznává jejich výhody pro zákazníky a zároveň zpečetí významnou roli designového průmyslu.

Styl nového traktoru Case IH Quadtrac 715 jej odlišuje od zavedených modelů řady Quadtrac a podtrhuje nejen větší tahový výkon traktoru, ale také jeho schopnost dosáhnout ještě vyšších standardů ochrany půdy díky větším pásovým jednotkám.

Praktické výhody

Styl má také praktické výhody: kapota má integrované nové mřížky pro sání vzduchu, jenž chladí větší a výkonnější motor FPT Cursor 16L TST o objemu 15,9 litru. Nově vyřešená kapota se vyznačuje novým designem osvětlení s novými LED silničními světly a novými pracovními světlomety, které produkují celkový výkon více než 76 000 lumenů a poskytují o 11 % vyšší svítivost.

Styling je součástí kapoty, kterou lze zvednout o 31 % výše pro snadnější servisní přístup a která se otevírá a zavírá pomocí elektrického pohonu.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down