19.03.2024 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové rozmetadlo Vicon RO-M W Pro pro precizní aplikaci na svazích

Nový model rozmetadla Vicon RO-M W PRO je ideálním vážicím rozmetadlem pro přesné rozmetání v kopcovitých podmínkách. S maximálním objemem 2800 litrů je toto rozmetadlo vhodným strojem pro segment středně velkých zemědělských podniků anebo smíšených zemědělských podniků

Rozmetadlo Vicon RO-M W Pro se skládá z odolného rámu se čtyřmi snímači zatížení a referenčním senzorem, který je vyvinutý pro intenzivní používání rozmetadla. Tato technologie se již osvědčila na odstředivém rozmetadle Vicon RO-EDW.

Přesné vážení

Referenční senzor a vážicí systém RO-M W Pro automaticky korigují množství hnojiva, protékající rozmetadlem, na svazích a při otřesech. Proto může nové odstředivé rozmetadlo pracovat s vysokou přesností na nerovném terénu a v kopcovitých podmínkách. Referenční senzor vždy měří přenos hmotnosti v důsledku nerovností, změn rychlosti a náklonu rozmetadla. Neustále monitoruje informace, získávané ze čtyř snímačů hmotnosti.

Optimalizujte svůj výnos

Se softwarem Basic Section Control na rozmetadle s vážením RO-M W Pro se počet sekcí zvýší ze dvou standardních širokých sekcí (levá a pravá) na sudý počet sekcí se šířkou vždy čtyř metrů. Rozmetadlo je vybaveno jedním elektrickým pohonem na každém rozmetacím kotouči, který řídí aplikační dávku, aby bylo zajištěno optimální využití živin pro plodiny. Basic Section Control upravuje dávkovací systém pomocí systému určování polohy GPS tak, aby optimalizoval překrytí s minimálním nadměrným a nedostatečným dávkováním. To vede k vyrovnanějšímu vývoji rostlin, vyššímu výnosu a snížení nákladů.*

Jasné výhody

Nový model rozmetadla Vicon RO-M W Pro je standardně plně kompatibilní s ISOBUS, což znamená snadné připojení a ovládání  na velkém terminálu IsoMatch Tellus GO+ a PRO nebo s jakýmkoliv jiným terminálem s certifikací AEF. Uživatelský komfort lze zvýšit pomocí příslušenství, jako je IsoMatch Grip, IsoMatch Global a IsoMatch InLine.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down