26.03.2024 | 12:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Čeští výrobci na veletrhu Techagro

Již zanedlouho otevře brněnské výstaviště své brány, aby přivítalo návštěvníky veletrhů Techagro, Silva Regina a Biomasa. První ročník veletrhu Techagro se konal přesně před 30 lety, v roce 1994, a Asociace zemědělské a lesnické techniky byla jedním z iniciátorů jeho vzniku.

Veletrh Techagro je klíčovou platformou pro prezentaci českého zemědělského strojírenství, kde naši výrobci prezentují nejen tuzemským, ale i zahraničním návštěvníkům, svou nabídku.

Výstavní novinky s motorem

Zájemci o zemědělské postřikovače by rozhodně neměli vynechat návštěvu pavilonu P, kde své výrobky představí společnosti AGRIO MZS s.r.o. a MGM a.s.

Společnost AGRIO MZS s.r.o. naváže na svůj úspěch z veletrhu Agritechnica, na kterém ve světové premiéře představila několik produktů, které nyní ukáže i na Techagru. Detailně prohlédnout si budete moci samojízdný postřikovač DINO třetí generace či tažený tandemový postřikovač GIGANT, který je s nádrží 14 000 litrů a rozpětím ramen 36 m jedním z největších strojů ve své třídě. Kromě těchto dvou novinek a dalších produktů představí na volné ploše další novinku, a to aplikátor fugátu AFA s nádrží o objemu 15 000 l vyvinutý ve spolupráci s firmou Bomech.

Zetor nebude chybět

Z brněnské Líšně na výstaviště to nemá daleko výrobce traktorů ZETOR. Hlavním tahákem zetorácké expozice bude nový model traktoru o výkonu 170 koní, který zákazníkům nabídne zcela novou úroveň technických parametrů a komfortu. Na 400 m2 plochy se kromě této novinky a stávajících modelů Major a Proxima představí rovněž kompaktní traktor Compax premiérově s kabinou a čelním nakladačem.

Novinku, a to kompaktní traktor FD52V o výkonu 22 koní, vystaví společnost DAKR. Traktůrek, který společnost uvedla na trh v minulém roce, slouží jako multifunkční stroj, ke kterému lze prostřednictvím předního závěsu připojit více než deset různých nástavců a provádět s nimi nejrůznější činnosti, ať už na poli, na loukách nebo při údržbě cest a chodníků.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down