No ACF gallery field data found
29.03.2024 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

MF eXperience Tour

MF eXperience Tour je turné, které již pátým rokem brázdí státy Evropy a představuje nové stroje společnosti Massey Ferguson přímo u zemědělců v jejich konkrétních podmínkách. Myšlenkou celé akce je umožnit zájemcům vyzkoušet si stroje Massey Ferguson a ukázat jejich práci v praxi.

Jelikož se akce stala velmi oblíbenou, na rok 2024 bylo naplánováno několik změn, tak aby bylo možné navštívit více zemí Evropy.  Nový formát turné přizpůsobuje obsah i funkce specifickým podmínkám navštívených zemí a využívá dvě samostatné fotily strojů, které jsou poskládány tak, aby přesně odpovídaly místním požadavkům. Letos je do turné eXperience Tour zahrnuta i Česká republika. 

Čtrnáct zemí

V letech 2019 až 2023 přivítalo turné MF eXperience Tour více než 18 000 zemědělců a dodavatelů z osmi různých zemí. Nyní se díky nové flexibilní prezentaci turné dostane ještě dál a navštíví 14 různých zemí. Oba kamiony se vydají na cestu na celkem 38 akcí, přičemž jeden z nich zavítá do Francie, Španělska, Finska, Belgie, Itálie a Německa, zatímco druhý navštíví Maďarsko, Polsko, Litvu, Českou republiku, Norsko, Švédsko, Rumunsko a Řecko.

"Nyní jsme více než kdy jindy přesvědčeni o výhodách přivezení všech našich výrobků, služeb a technologií do terénu našich zákazníků, aby mohli posoudit sortiment v reálných pracovních podmínkách. Zároveň mohou hovořit s našimi MF eXperty a využít jejich odborných znalostí a rad ohledně způsobů, jak zlepšit a zkvalitnit své podnikání," říká Jérôme Aubrion, marketingový ředitel Massey Ferguson pro Evropu a Střední východ.

"MF eXperience Tour poskytuje profesionálům příležitost diskutovat s odborníky o jejich mechanizaci a strojní politice v příjemné atmosféře a samozřejmě u dobrého oběda nebo večeře," dodává.

Přizpůsobený obsah turné

Ačkoliv má turné na každém místě, kde se koná stejný scénář, obsah, vybavení a prezentace jsou přizpůsobeny potřebám místního trhu. Půldenní akce začíná přehlídkou strojů, po níž mají návštěvníci možnost usednout za volant a stroje si vyzkoušet. Odborníci společnosti Massey Ferguson jsou připraveni odpovídat na dotazy, a pokud bude zájem, pustí se i do detailů o strojích, nových technologiích i možnostech financování. Na některých místech budou k dispozici také externí specialisté, kteří vysvětlí více například o používání informačního softwaru pro řízení zemědělských podniků (FMIS).

Prohlídka je také ideální příležitostí pro zákazníky, aby se seznámili se svými lokálními prodejci a dozvěděli se více o dostupných službách, zázemí a poradenství, které jim pomohou rozvíjet jejich podnikání. Na některých místech budou k dispozici rovněž specialisté ze švýcarské farmy budoucnosti AGCO, kteří budou diskutovat o nejnovějších agronomických trendech a poskytnou podrobnosti o nejmodernějších technikách.

Chcete se zúčastnit MF eXperience?

Tour MF eXperience Tour je zdarma a je otevřena všem. Návštěvníci se jednoduše musí obrátit na svého místního prodejce Massey Ferguson, který jim zašle pozvánku na místo konání, které je nejblíže jejich lokalitě.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down