08.04.2024 | 01:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Tradiční dny zbarvené dozelena

S časným nástupem jara byla už v polovině března příroda zelená. Třetí středu a čtvrtek v měsíci bylo dozelena zbarvené i sídlo společnosti GARNEA, a.s., v Neplachově, kde se konaly tradiční dny otevřených dveří. Nádvoří firmy zaplnily desítky zelených traktorů DEUTZ-FAHR a zelená byla i cisterna Kotte GARANT, která si v Neplachově odbyla firemní premiéru. Dny otevřených dveří měla v Neplachově také firma Y-CZ, která se specializuje na prodej a servis zemědělské, lesnické, vinohradnické a komunální techniky.

Přestože bylo krásné počasí, do Neplachova si našlo cestu téměř 500 zemědělců. Mohli si prohlédnout desítky zemědělských strojů značek DEUTZ-FAHR či Kuhn, ale i komunální techniku SAME, Yanmar či Lamborghini, které dováží firma Y-CZ. Nechyběly ani minirypadla nebo teleskopické nakladač DEVELON. Během celého dne mohli návštěvníci čerpat aktuální informace o vystavených traktorech a kdo chtěl, mohl si je i aktivně vyzkoušet.

Kvalitní stroje i servis

Společnost GARNEA a.s. byla založena již v roce 1992 v jihočeském Neplachově a už tehdy bylo jejím prvotním cílem dodávat všem zemědělcům a farmářům kvalitní zemědělskou techniku. Na základě zkušeností z podnikání v zemědělství a znalostí potřeb zemědělců v regionu a později v celé České republice je portfolio produktů pečlivě sestavováno z tuzemských a světových značek, které jsou uznávané jak mezi odborníky, tak samotnými uživateli. Vedle výběru kvalitních a dostupných produktů se společnost GARNEA specializuje na odborný servis. Dnes disponuje šesti středisky po celé republice, které jsou moderně vybavené se servisním zázemím a vyspělou diagnostikou, rozsáhlým skladem náhradních dílů a propracovanou logistikou jejich rychlých dodávek.

Za více než 30 let existence společnost GARNEA prokázala, že je stabilním a důvěryhodným partnerem zákazníků nejen v oblasti prodeje, ale především servisu zemědělské a stavební techniky v celé České republice.

Dokonale fungující celek

Neplachovská společnost GARNEA je od roku 2011 výhradním dovozcem traktorů DEUTZ-FAHR do České republiky. Tyto traktory jsou vybaveny nejmodernějšími traktorovými technologiemi, které konstruktéři sjednotili v jeden perfektně fungující celek. Zemědělci u nich oceňují především technickou vyspělost, zajímavou cenu, rychlý a kvalitní servis a dostupnost náhradních dílů.*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 16.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down