No ACF gallery field data found
12.04.2024 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Jarní dny techniky v AGROWESTU

První dubnový čtvrtek a pátek se v největší pobočce společnosti AGROWEST v Klatovech uskutečnily Jarní dny techniky. „Poprvé ve dvaatřicetileté historii je tato akce dvoudenní,“ řekl týdeníku Zemědělec výkonný ředitel společnosti Ing. Tomáš Kopecký. „Na stovky zájemců, kteří si mohou prohlédnout desítky nablýskaných strojů, máme více času a můžeme se jim individuálně věnovat."

Společnost AGROWEST se už více než třicet let specializuje na obchod se zemědělskou, komunální, lesní a zahradní technikou, na její servis a rychlé dodávky náhradních dílů. Na trhu si vydobyla pověst spolehlivého obchodního partnera jak velkých zemědělských podniků, tak malých farmářů.

Kompletní nabídka techniky

V nabídce společnosti AGROWEST jsou traktory tří značek, které pokrývají široký výkonový rozsah. „Pokud jde o výkon, tak Kubota a Zetor končí přibližně tam, kde začíná Valtra, takže si vůbec nekonkurují,“ tvrdí ředitel. „Japonské traktory Kubota se zajímavou konstrukcí přední nápravy s malým poloměrem otáčení začínají na trhu nahrazovat traktory Zetor. Samozřejmě jsou mezi našimi zákazníky tací, kteří nedají na českou značku dopustit, a jiný traktor, než Zetor, by si nekoupili. No a finské traktory Valtra s výkonem až 400 koní a nejpokročilejší technickou výbavou jsou už TOP stroje pro náročné uživatele.“

K traktorům má blízko i manipulační technika Merlo a Schäffer, stejně jako dopravní technika. Pro AGROWEST jsou stěžejní kvalitní návěsy, rozmetadla a cisterny Fliegl, na skladě se prakticky neohřejí. K dispozici jsou i obdobné stroje Zunhammer a ZDT Nové Veselí.

Nabízíme komplexní řešení

Pobočka společnosti AGROWEST v Klatovech je zaměřena na rakouskou závěsnou techniku Pöttinger, kterou zemědělci v podhůří Šumavy s chovem skotu a velkými plochami pícnin hojně využívají. Kdo by chtěl barevně sladit traktory Kubota se závěsnou technikou, jsou k mání i stejnojmenné stroje na sklizeň pícnin. K dispozici jsou také české stroje Farmet na zpracování půdy a setí a ROZMITAL na sklizeň pícnin.

„Nechceme prodat nějaký stroj či pracovní kombinaci za každou cenu, ale našim zákazníkům se pokaždé snažíme navrhnout řešení, která budou vhodná do jejich konkrétních výrobních podmínek,“ dodává Ing. Tomáš Kopecký.*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 17.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down