18.04.2024 | 11:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Oslava desátého výročí formou dne otevřených dveří

Ve dnech 17. a 18. 4. slaví společnost AgriMachines SE jubilejních deset let na našem trhu - formou velkého dne otevřených dveří. Akce probíhá v sídle společnosti v Hustopečích u Brna. K vidění je velké množství strojů od zastupovaných značek – nejen Zunhammer a Claas, ale i Lemken, M.O.M, Vogelsang či Göweil.

O strojích lze získat všechny informace od obchodních zástupců ze společnosti AgriMachines SE, ale i ze zahraničí, protože akce se účastní celá řada zahraničních hostů. Na akci také zahraje živá hudba a nechybí ani tombola s věcnými cenami.

Se začátky se pojí Zunhammer a Claas

Vznik společnosti AgriMachines SE se datuje k roku 2014. V té době se firma věnovala dovozu a prodeji strojů dle zadání zákazníka. O rok později byl zahájen prodej techniky značek Zunhammer a Claas a v roce 2016 se firma AgriMachines SE stala importérem techniky Zunhammer do ČR. V roce 2021 se firma posunula do role generálního importéra techniky této značky. A v loňském roce si firma rozšířila ještě sortiment o techniku výrobce Göweil, pro kterou se stala generálním importérem pro ČR a SR.

Kompletní systém strip-till

Zástupci firmy si také prošli svou cestu v oblasti pásového zpracování půdy strip-till. Nyní dokážou nabídnout systém se souběžným ukládáním hnojiva do nakypřených pásů půdy a současně i se setím. Umožňují to stroje firmy M.O.M, pro které je firma AgriMachines SE importérem.

Středisko firmy v Hustopečích disponuje po nákladné rekonstrukci nejen příjemnými prodejními prostory, ale i velkou halou, v níž firma poskytuje servis na všechny stroje ze svého sortimentu. Disponuje také mobilním servisem, aby se dokázala postarat o své zákazníky na celém území ČR.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 6/2024.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down