23.04.2024 | 06:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové kompaktní kolové rypadlo Hitachi na veletrhu Intermat

Společnost Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) představí ve dnech 24. až 27. dubna na veletrhu Intermat své nejmenší kolové rýpadlo ZX95W-7. Kompaktní, obratné a s působivou nosností je ideálním řešením pro městská pracoviště a reaguje na rostoucí potřebu všestranného vybavení pro práci v úzkých prostorech nebo omezených oblastech. Stejně jako všechna kolová rypadla, byl i nováček Zaxis-7 v této řadě navržen tak, aby pomohl majitelům a provozovatelům zvyšovat jejich ziskovost, pohodlí, bezpečnost a provozuschopnost. 

Vlastníci mohou nové rypadlo Hitachi využívat na široké škále projektů, včetně silničních staveb a staveb v obcích, výstavby domů a inženýrských sítí. Jeho kompaktní velikost a krátký poloměr otáčení mu umožňují efektivní a bezpečnou práci ve stísněných prostorách, zejména v blízkosti chodců a účastníků silničního provozu. Přidáním dvoudílného výložníku se dokonale hodí na každé staveniště.

Model Hitachi ZX95W-7 je díky řízení všech kol výjimečně obratný a nabízí vynikající nosnost pro dosažení vysoké produktivity. Všestrannost se zvyšuje také při použití s tiltrotátorem Rototilt RC3, který je instalován na stroji, vystavovaném na veletrhu Intermat.

Zvýšený komfort i bezpečnost

Kabina je příjemným pracovním prostředím pro obsluhu. Je mimořádně prostorná a nabízí maximální pohodlí. Ovládání je intuitivní a snadno dosažitelné. Kabina také nabízí vynikající výhled na staveniště, aby byla obsluha a stroj chráněni před potenciálními riziky. Výhled do okolí je vylepšen zadní kamerou.

Stabilitu stroje zvyšuje opěrný štít, umístěný na zadní straně podvozku, a volitelné nezávisle ovládané podpěry na levé i pravé straně.

Obratnost v omezeném prostoru

Wilbert Blom, produktový manažer rýpadel HCME, říká: "Nový model ZX95W-7 dokonale doplňuje naši řadu rypadel Zaxis-7 a poskytuje výjimečnou obratnost a manévrovatelnost v malých prostorech a mimořádnou úroveň všestrannosti na staveništi.“

"Ve Francii vidíme významnou poptávku po tomto typu zařízení a při návrhu tohoto nového modelu jsme se zabývali potřebami trhu. Díky flexibilitě a možnostem, jako jsou jednoduché nebo dvojité pneumatiky, mohou dodavatelé v celé Evropě přizpůsobit stroj požadavkům svého pracoviště."

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down