29.04.2024 | 02:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

CNH a Intelsat spojují své služby

CNH (NYSE: CNHI) a Intelsat, provozovatel jedné z největších světových integrovaných satelitních a pozemních komunikačních sítí, dnes oznámily spolupráci, která jako první poskytne zemědělcům všudypřítomný přístup k internetu prostřednictvím služby robustní satelitní komunikace (SATCOM). Na základě nového memoranda o spolupráci Intelsat poskytne multiorbitový přístup k internetu pro připojení zařízení CNH pracujících ve vzdálených lokalitách a snadno použitelné satelitní terminály připravené zvládnout náročné prostředí na farmě.

S 60letými zkušenostmi v SATCOM, schopnosti Intelsatu pokrývají geosynchronní a nízké orbity Země a nabízejí zákazníkům Case IH, Steyr a New Holland SATCOM pokrytí, které nemá na trhu obdoby. Odolné terminály průmyslové úrovně Intelsat již slouží kritickým průmyslovým aplikacím, včetně armády a leteckých společností. Zákazníci Case IH, Steyr a New Holland budou používat přísně testovaný terminál, který se snadno připojuje a je prokázáno, že odolává extrémním povětrnostním podmínkám, vibracím a nárazům způsobeným činností zemědělských zařízení.

Tato nabídka bude poprvé k dispozici v druhé polovině roku 2024 pro zemědělce v Brazílii, kde průzkum připojení venkova od společnosti ConectarAgro zjistil, že pouze 19 % plochy vhodné pro zemědělské účely má vysokorychlostní přístup k internetu. Zákazníci se budou moci spolehnout na své prodejce Case IH a New Holland při instalaci a podpoře hardwaru a aktivace služeb Intelsat. Následně společnosti plánují rozšířit svou spolupráci do USA, Austrálie a dalších regionů.

Připojení k internetu je zásadní pro dosažení nárůstu produktivity a výnosu prostřednictvím precizního zemědělství, protože inteligentní stroje Case IH, STEYR a New Holland se při práci koordinují. Komunikují také s farmářem prostřednictvím cloudu, bezpečně si vyměňují data a dostávají vysoce specifikované pokyny pro úlohy, které následně vykonávají.*

Několik strojů koncernu CNH, které je možné koordinovat pomocí systému SATCOM
Na základě nového memoranda o spolupráci Intelsat poskytne multiorbitový přístup k internetu pro připojení zařízení CNH pracujících ve vzdálených lokalitách

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down