07.05.2024 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pomocný trakční naviják T-WINCH na veletrhu Silva Regina 2024

Vývoj lesnických strojů se stále výkonnějším pohonem přispěl v posledních letech k tomu, že se hranice sklonu sjízdného svahu neustále posouvá směrem nahoru.

Aby bylo možné tento strmý terén bezpečně překonat, musí být harvestor přizpůsoben takovým podmínkám a musí mít odpovídající hodnotu mezního náklonu v závislosti na povětrnostních podmínkách. Za podmínek dobré stability a vlastního brzdného účinku může trakční naviják významně přispět k bezpečnosti provozu při těžbě dřeva.

Do rizikových podmínek

Pomocný trakční naviják T-WINCH se uplatní všude tam, kde nejisté jízdní podmínky představují příliš velké riziko pro člověka i stroj. Tento naviják umožňuje přístup harvestoru nebo vyvážecího traktoru do těžce dostupného nebo svahového terénu.

Použití trakčního navijáku T-WINCH představuje nejen významnou úsporu nákladů provozovatele díky prokázanému snížení spotřeby paliva, ale použití navijáku T-WINCH je také symbolem šetrného přístupu k životnímu prostředí v oblasti těžby dřeva. Konstrukce a funkční design zajišťují také spolehlivou manipulaci v terénu. Pásový podvozek a rádiové ovládání usnadňují dosažení pracovní pozice a štít umístěný v přední části stroje zvyšuje stabilitu v nesjízdném terénu.

Vylepšení třetí generace

Provedení 10.3, tedy třetí generace navijáků T-WINCH, byla ve spolupráci s našimi zákazníky z celého světa vylepšena na základě jejich zpětné vazby. Výsledkem byly ocelové kryty, lepší servisní přístup a téměř o 50 % větší nádrž na naftu.

Pomocný trakční naviják T-WINCH od rakouského výrobce ecoforst GmbH vystavovala na mezinárodním veletrhu Silva Regina 2024 v pavilonu F společnost REPAROSERVIS spol. s r. o.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down