14.06.2024 | 03:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stavba nové továrny v Lucembursku

Po opožděném začátku jsou nyní stavební práce nové továrny Joskin ESA v Lucemburském velkovévodství v plném proudu. Vzhledem k tomu, že pozemek vybraný pro tento projekt se nacházel ve dvou obcích – Sanem a Esch-sur-Alzette – počet potřebných stavebních povolení se zdvojnásobil, což oddálilo zahájení výstavby až do prosince 2023, téměř rok po původně odhadovaném datu.

Montáž konstrukce západní haly je nyní dokončena a práce na opláštění jsou v plném proudu. Montážní týmy jsou nyní zaneprázdněny instalací střešních plechů. Izolační a hydroizolační práce mají začít v polovině června.
Dokončení výstavby haly je naplánováno na konec října 2024 a zahájení instalace hlavního zařízení (linka povrchové úpravy) je naplánováno na leden 2025. Výsledkem je, že továrna má být uveden do provozu ve 3. čtvrtletí roku 2025.
Nový výrobní závod o rozloze 15 800 m², postavený na pozemku o rozloze 6,2 ha (včetně 1,4 ha zeleně), bude obsahovat montáž velkých sklápěcích návěsů a rozmetadel chlévského hnoje Joskin.
Stavební práce na lucemburském pozemku provádí Ramaekers Construction, valonská stavební společnost se sídlem v Chimay, se kterou Joskin již mnohokrát spolupracoval, zejména v Polsku a Francii.*

Letecký snímek montáže nové haly
Montáž konstrukce západní haly je nyní dokončena a práce na opláštění jsou v plném proudu

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down