17.06.2024 | 09:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pfanzelt bude na největším lesnickém veletrhu v roce 2024

Již brzy to vypukne! Od 19. do 22. června se v německém Schwarzenbornu (Hesensko) uskuteční akce KWF Tagung 2024. A firma Pfanzelt bude letos na této akci přítomna ve velkém.

Lesnický veletrh KWF 2024 v Německu je vrcholem lesnického průmyslu. Po osmileté přestávce bude KWF 2024 skutečným svátkem. Kromě známé forstARENY vytvořil Pfanzelt pro KWF Tagung 2024 jedinečný prezentační prostor. Projekt "Les budoucnosti" byl zahájen již v roce 2021 a nyní se nachází uprostřed výstaviště.

KWF Tagung 2024: Co můžete očekávat na Pfanzeltu

Na KWF 2024 na vás v Pfanzeltu čekají vzrušující zážitky. Firma představí nové produkty, osvědčené top-modely ze sortimentu a systémová řešení pro výzvy lesního hospodářství a ochrany krajiny.

  • Výstava strojů o rozloze 3500 m²
  • Předváděcí show forstARENA
  • Plocha s projektem Future Forest
  • Tržiště spoluvystavovatelů

Na nadcházející akci KWF Tagung čekají poutavé akce a přednášky, ale i zajímavé diskuze se zákazníky a zájemci. Všichni se budou cítít dobře v přirozeném prostředí lesa. Pfanzelt tam představí své lesní stroje a nejnovější lesní techniku.

Projekt "Future Forest" - Přírodě blízké zalesňování od roku 2021

Jak může být zalesňování úspěšné přirozeným způsobem, ale stále s vysoce efektivním využitím strojů? Pfanzelt to ukáže. Již v roce 2021 začali pracovníci této německé firmy zalesňovat plochu o rozloze 1,5 hektaru exkluzivně s Moritzem uprostřed výstaviště akce KWF Tagung 2024.

Na akci KWF Tagung 2021 bylo zalesňování důležitým aspektem vystavených strojů společnosti Pfanzelt. V témže roce tato firma zahájila téměř přirozené zalesňování na projektové ploše uprostřed výstavní plochy. Většina plochy o rozloze 1,5 hektaru však padla za oběť vichřici a kůrovci. Ke slovu přišel lesní stroj Pfanzelt Moritz. Plochu znovu zasel a osázel přirozeným způsobem.

Jsme velmi potěšeni pokrokem, kterého jsme od té doby dosáhli. Na akci KWF Tagung 2024 již budou moci specialisté Pfanzeltu diskutovat o důležitých zjištěních z různých postupů zalesňování v prvních několika letech.

Zažijte zalesňování naživo

Od přípravy výsadby až po výsadbu a péči se na výstavní ploše již více než dva roky používá pouze stroj Pfanzelt Moritz a jeho příslušenství. Výrobce si myslí, že výsledek je něco, na co může být hrdý. Přesvědčte se o tom sami.

Kromě Moritze se představí naživo ve forstARENĚ i další stroje Pfanzelt.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down