01.07.2024 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová řada traktorů John Deere 6M má více modelů i výkonu

John Deere nyní přichází s čerstvou novinkou – hned sedmnácti modely nové řady traktorů 6M. Univerzální traktory John Deere řady 6M nacházejí v našich podnicích široké využití. Uplatňují se i na podnicích se živočišnou výrobou anebo s produkcí zeleniny, od malých kompaktních strojů pro práci v záhonech až po velké šestiválcové modely s postřikovači, rozmetadly, v dopravě či při zpracování půdy.

I přes maximální spokojenost uživatelů ale vývoj pokračuje dále. S novou řadou 6M John Deere pokrývá široké spektrum výkonů – počínaje traktorem 6M 95 až po 6M 250. Paleta modelů je výrazně rozšířená, je tedy ještě lepší možnost zvolit si ten nejvhodnější traktor.

Výrazně rozšířená paleta modelů

Dosavadní řada John Deere 6M končila modelem 6195M se jmenovitým výkonem 195 k. Novinkou jsou tak dva modely 6M 230 a 6M 250 na extra dlouhém rozvoru 2,9 m. Ale i uprostřed modelové řady 6M proběhly změny. Přibyly dva nové traktory: 6M 150 se čtyřválcovým motorem a zvýšeným výkonem a  modernizovaný šestiválcový model 6M 145. Celá paleta traktorů nové řady 6M je nyní postavena na pěti různých rozvorech, z toho se deset modelů chlubí výkonem motoru nad 150 koní.

Všechny nové traktory John Deere 6M jsou vybaveny osvědčenými pružnými motory o objemu 4,5 nebo 6,8 litru. Motory mají vysokotlaké, elektronicky řízené vstřikování CommonRail. Pro přepravu anebo u aplikací s využitím vývodového hřídele nabízejí možnost navýšení výkonu až o 20 k (jmenovitý výkon) díky systému inteligentního řízení výkonu (IPM).

Od mechanické po plynulou

Co se týká ovládání, je kladen důraz na jednoduchost pro snadné každodenní používání. Každý zájemce o traktor John Deere nové řady 6M si může vybrat takovou převodovku, která mu bude nejvíce vyhovovat – ať se jedná o mechanické skupinové převodovky PowrQuad Plus, AutoQuad Plus či CommandQuad Plus anebo o k nejkomfortnější variantu s hydromechanickým větvením výkonu a plynulým pojezdem  AutoPowr. Převodovka CommandQuad Plus má rozšířené automatické funkce.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down