15.08.2024 | 07:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stroje MaterMacc pod vlajkou Pöttinger

S převzetím MaterMacc společností Pöttinger v listopadu 2022 byl položen základ pro slibnou spolupráci. Rozšíření produktového portfolia o technologii přesného setí představuje pro společnost Pöttinger v oblasti zpracování půdy a setí důležitý milník. Od doby, co Pöttinger převzal italskou společnost, se mnohé událo.

Společnost MaterMacc Spa. se sídlem ve městě San Vito al Tagliamento v severní Itálii je známá přesnými secími stroji, univerzálními mechanickými a pneumatickými secími stroji, plečkami i dalšími stroji pro zemědělskou výrobu. Produkty, vášeň pro zemědělství, lokalita a především angažovaní pracovníci dokonale doplňují rodinný podnik Pöttinger. Tyto paralely vytvářejí základ pro úspěšnou integraci a další rozvoj.

Do nového segmentu

Pöttinger zase přispívá svým rozsáhlým know-how k optimální integraci procesů ve firmě MaterMacc. Tento převod se týká především dalšího rozvoje techniky přesného setí a dealerské sítě pro zkvalitnění dodávky strojů i náhradních dílů. Proces učení není jednosměrná cesta: s osvědčenými stroji MaterMacc získává Pöttinger prostor v novém segmentu. 

Integrace pokračuje naplno

Znalost trhu a odbornost MaterMacc v technologii přesného setí dokonale zapadá do světa Pöttinger. „Integrace probíhá s plným nasazením a rychlostí. Jsme rádi, že budeme moci v blízké budoucnosti ukázat technologický pokrok v technice přesného setí,“ vysvětluje Gregor Dietachmayr, mluvčí vedení společnosti Pöttinger. Na výstavě EIMA v Bologni (IT) již bude stánek MaterMacc vedle expozice Pöttinger.

Procesy a struktury se reorganizují a dále rozvíjejí. Pöttinger a MaterMacc spolupracují na vytvoření nových standardů v moderním zemědělství a vysílají silný signál do budoucnosti.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down