30.09.2024 | 10:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Firma Samson představuje novou verzi svého aplikátoru TSB2

Na poslední výstavě Agritechnica v Hannoveru byla na stánku výrobce Samson představena nová řada aplikátorů TSB (Trailing Shoe Boom). Tyto aplikátory umožňují přesnou aplikaci organického hnojiva. Aplikací kejdy beze ztrát dusíku do ovzduší zvyšují úroveň využití živin v půdě. Jako lídr ve výrobě zařízení pro aplikaci organických hnojiv může nyní společnost Samson Agro hrdě oznámit dostupnost nové verze svého modelu TSB2.

Tento vylepšený model je v ceníku Samson zařazen od 1. května 2024. Zemědělcům nabízí ještě efektivnější řešení pro aplikaci hnojiv. Jedná se o dva modely, dostupné v ještě větším portfoliu pracovních šířek pro optimální kopírování obrysu terénu. Řada botkových aplikátorů Samson TSB je k dispozici ve verzi TSB1 (jeden vertikální rozdělovač se dvěma pracovními šířkami 7,5 m a 9 m) a ve verzi TSB2 (dva vertikální rozdělovače v šesti verzích pro pracovní šířky 15 m, 15-18 m, 18 m, 18-21 m, 18-21-24 m a nově přidaných 15-18-21 m).

Menší modely TSB1 s vynikající manévrovatelností

Řada TSB1 nabízí skvělou manévrovatelnost a splňuje potřeby uživatelů, kteří chtějí aplikovat organické hnojivo v kopcovitém terénu. Naproti tomu, modelová řada Samson TSB2 je navržena tak, aby splňovala požadavky dodavatelů a velkých farem. Nabízí přizpůsobivost, potřebnou pro nejnáročnější podmínky nasazení. Konstrukce aplikátoru zajišťuje vynikající distribuci a rovnoměrnou aplikaci hnojiva za různých podmínek v celém pracovním záběru.

Vynikající kopírování díky Active Contour

Jako volitelnou výbavu u modelu TSB2 nabízí Samson systém Active Contour. Tato technologie umožňuje bočním sekcím volně se přizpůsobit obrysům pole. Se svými třemi modulárními sekcemi a mechanismem plovoucí polohy pro kopírování terénu, udržují všechny velké aplikátory Samson TSB2 konzistentní kontakt s půdou.

Tak se účinně minimalizují ztráty živin odpařováním a zajistí se rovnoměrná aplikace v celém pracovním záběru. Konstrukce aplikátoru umožňuje snadnou integraci se všemi typy aplikačních cisteren, ať už s novými nebo již využívanými v provozu.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down