07.10.2024 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

46. ročník mezinárodní výstavy EIMA International měl předpremiéru

Ve čtvrtek 3.10. odpoledne proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže o technické inovace pro nové stroje se značným technologickým přínosem. Celkem bylo uděleno 68 ocenění: 20 právě za "technickou inovaci" a 48 "čestných uznání". Akce je předzvěstí 46. ročníku mezinárodní výstavy EIMA 2024, která se bude konat v Bologni od 6. do 10. listopadu. Inovace jsou srdcem boloňské akce.

V sugestivním prostředí Palazzo Re Enzo se konalo slavnostní předání cen v soutěži o technické inovace. Mezinárodní porota, složená z odborníků, udělila významné uznání strojům, nabízejícím inovativní řešení s velkým přínosem, které budou k vidění v areálu Quadriportico boloňského veletrhu EIMA International po celou dobu konání akce.

Ocenění od komise získalo celkem 68 inovativních řešení - 20 právě na základě jejich "technické inovace" a 48 "čestných uznání". Tato ocenění reprezentují každý segment širokého sortimentu techniky, přítomného na veletrhu EIMA International, od traktorů po sklizňové stroje, od zařízení až po komponenty a dokonce i specializovanou elektroniku.

Slavnostní předávání cen se konalo před zástupci tisku, a to jak živě, tak prostřednictvím streamingu. Během akce byly předány ceny přímo zástupcům výrobců, všem držitelům ocenění za technické inovace a čestného uznání.

Propagace klíčových účastníků akce

Předpremiérová akce - vysvětlili organizátoři FederUnacoma - nabídla příležitost propagovat značky, které jsou klíčovými účastníky výstavy, a zdůraznit významnou roli technologií nejnovější generace v panoramatu globálního zemědělství.

Produktivita, udržitelnost a kvalita

V současné době je sektor zemědělství vyzýván, aby uspokojil potravinové potřeby rychle rostoucí populace orientované na vyšší kvalitu spotřeby a zároveň se musel vypořádat s klimatickými a environmentálními změnami. Produktivita, udržitelnost a kvalita jsou tedy výzvy, kterým budou muset zemědělské ekonomiky po celém světě v nadcházejících letech čelit a které lze překonat vývojem vysoce inovativních technologií.

Hlavním architektem změny v sektoru zemědělství je proto průmysl zemědělských strojů, který zaznamenává nárůst investic do výzkumu a vývoje s cílem zvýšit standardy vyráběných modelů.

Inovace byly vždy velkou součástí veletrhu EIMA International a právě z tohoto důvodu je velká výstava v Boloni přirozeným jevištěm pro manažery podniků, delegáty a techniky z celého světa, aby si na stánku technických inovací a na stáncích více než 1 700 vystavovatelů prohlédli nejpokročilejší řešení, navržená italskými a zahraničními výrobci. *

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down