21.10.2024 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Antonio Carraro bude vystavovat své traktory na výstavě EIMA 2024

Výrobce traktorů Antonio Carraro se účastní jedné z nejočekávanějších událostí pro profesionály v zemědělství na světě:  mezinárodní výstavy zemědělské a zahradní techniky Eima International. V hale č. 36 na stánku A6 bude k vidění kromě známých modelů také řada novinek.

Moderní zemědělství vyžaduje vysoce výkonné, ale "čisté" a kompaktní stroje. V posledních letech se Oddělení výzkumu a vývoje Antonia Carrara podařilo nalézt řešení, jak zachovat kompaktní rozměry, typické pro červeno-černé traktory, při zvýšení výkonu motoru. 

Nové pohonné jednotky

Odpovědí je představení nového motoru F28 od výrobce FPT Industrial. Italský výrobce motorů přišel s pohonnou jednotkou přesně pro potřeby současného zemědělství, která má kompaktní rozměry pro použití v traktorech s omezeným zástavbovým prostorem. Řada F28 je nejnovější generací motorů, která je celosvětově proslulá nejen svým výkonem a spolehlivostí, ale také pro svou šetrnost k životnímu prostředí. Jedná se o nejmodernější motory, vybavené technologií pro redukci obsahu škodlivin ve výfukových plynech. Technologie Compact HI-eSCR splňuje nejpřísnější evropské emisní normy výfukových plynů. 

Výkonný motor s omezenými rozměry

Nové motory od výrobce FPT Industrial se budou montovat od roku 2025 do všech modelů traktorů Antonio Carraro řady Cento a řady R. Motor FPT 11200 je pro společnost Antonio Carraro vynikajícím počinem. Motor je - poprvé v historii firmy Antonio Carraro - schopen poskytnout traktorům s výkonem přes 100 koní kompaktní pohonné řešení, plně vyhovující předpisům normy Stage V.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down