22.10.2024 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

BKT míří na inovace v zemědělství – Náhled na novinky vystavené na veletrhu EIMA 2024

Indická nadnárodní společnost je připravena ohromit návštěvníky této přední mezinárodní výstavy zemědělských strojů, která se koná v Bologni, Itálie, od 6. do 10. listopadu 2024.

BKT, přední výrobce terénních pneumatik, je připraven ohromit návštěvníky veletrhu EIMA širokou škálou novinek, špičkových technologických řešení a inovací pro svět zemědělství.

Kromě novinek bude společnost BKT na mezinárodní výstavě Eima 2024 vystavovat své ikonické produkty na velké výstavní ploše více než 600 metrů čtverečních na stánku B1 v hale 36. Společnost je připravena tam přivítat široké publikum návštěvníků veletrhu.

Nejnovější generace s technologií VF

Mezi hlavní „taháky“ pro zemědělský sektor patří řada pneumatik BKT AGRIMAX se svými vlajkovými produkty, jako je Agrimax V-Flecto, účinná pneumatika pro zpracování půdy a přepravní aplikace, Agrimaxfactor, která je rovněž určena pro polní i silniční dopravu a zpracování půdy. Pro zemědělské přívěsy a návěsy bude místo toho k dispozici V-Flexa, flotační produkt nejnovější generace s technologií VF, která umožňuje přepravu těžkých nákladů jak na polích, tak na silnici.

Čtyři nové zemědělské pneumatiky

Pozornost a očekávání se však budou soustředit především na nové produkty: čtyři nové zemědělské pneumatiky, které jsou výsledkem přesného procesu výzkumu a vývoje, díky němuž BKT přinese na trh další vysoce výkonná řešení.

Nezapomenutelné zážitky

Více než jen produkty. Od 6. do 10. listopadu nabídne BKT návštěvníkům veletrhu EIMA nezapomenutelné zážitky: část jejího stánku bude věnována sportovnímu sponzoringu, což je oblast, ve které má BKT silné globální zastoupení v různých sportech, jako je fotbal, basketbal, kriket a curling, Monster Jam a další. Zde navštíví pódium pět mistrů světa ve sportu a oživí stánek BKT po celou dobu trvání veletrhu autogramiádami, fotografiemi a rozhovory.

Přítomní sportovní hosté budou zveřejněni na oficiálních sponzorských webových stránkách BKT, sponsorship.bkt-tires.com. Kromě toho nebudou chybět obvyklé okamžiky zapojení publika, včetně distribuce exkluzivních dárků a cen, které každoročně přilákají velký počet návštěvníků, stejně jako všudypřítomné fotbalové míče BKT, které budou distribuovány na venkovní ploše soutěže traktorů roku TOTY 2025.

BKT se na vás těší od 6. do 10. listopadu na veletrhu EIMA, Bologna, v hale 35, stánek B1.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down