25.10.2024 | 09:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zvýšení výkonu a spolehlivosti u hlavice Komatsu C124 modelového roku 2025

Harvestorová hlavice Komatsu C124 se pro modelový rok 2025 dočkala významných vylepšení, zaměřených na zvýšení produktivity a uživatelské zkušenosti. Mezi klíčová vylepšení patří přepracovaný elektrohydraulický rozvaděč a vylepšená hydraulika systému podávání. Zpětná vazba od zákazníků, kteří prototyp nové hlavice vyzkoušeli, byla v drtivé většině pozitivní, zejména si všimli hladkého chodu harvestorové hlavice a efektivního podávání.

Nejpozoruhodnějším vylepšením harvestorové hlavice Komatsu C124 je zavedení nového elektrohydraulického rozvaděče. Ten nabízí vyšší odolnost, nižší opotřebení a nižší energetické ztráty, což vede k úspoře paliva. Kromě toho byla vylepšena tlaková regulace u předního a zadního nože pro větší přesnost, přičemž nastavení je nyní plně řízeno pomocí softwaru. To umožňuje obsluze snadno ovládat nastavení, jako je otevírací tlak nožů, zevnitř kabiny. Vylepšena byla také hydraulika pro funkce naklápění, což vede k plynulejšímu provozu a potenciálně vyšší přesnosti měření během zpracování.

Pokročilé měření délek

Aby byla zajištěna vysoká kvalita měření hlavice Komatsu C124 po dlouhou dobu, je nyní u modelu C124 standardem pokročilé měření délek. Tato aktualizace zahrnuje silnější hydraulický  válec a modifikovaný mechanický doraz pro snížení opotřebení.

Nová pilová jednotka a podávací systém

Pilová jednotka hlavice Komatsu C124 byla přepracována s dodatečnou vůlí mezi řetězovou pilovou a rámem, aby se zabránilo kolizím. Zesílená, zakřivená základní deska zvyšuje odolnost a zároveň snižuje půdorys jednotky. Aktualizovaná konstrukce také poskytuje více prostoru kolem motoru pily, což usnadňuje a zpřístupňuje každodenní údržbu.

Nový napájecí systém hlavice Komatsu C124 je vybaven motory s vysokým průtokem, které zvyšují výkon a snižují energetické ztráty. Modernizovaný systém zahrnuje také vylepšené vedení hadic pro snadnější servis a prodlouženou životnost. Nyní je k dispozici volitelná vyztužená ochranná vrstva hadic, která dále prodlužuje jejich životnost.

Efektivnější práce

Díky těmto vylepšením je hlavice Komatsu C124 nyní ještě efektivnější, odolnější a uživatelsky přívětivější, nabízí obsluze lepší kontrolu, zkrácení prostojů a zvýšení produktivity i v těch nejnáročnějších prostředích.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down