14.10.2013 | 01:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Oralo se a selo v Čáslavi

Společnost Opall-Agri s. r. o. spolu se střední zemědělskou školou v Čáslavi a společností ZZN Polabí a.s. uspořádala polní den plný traktorů New Holland a techniky pro zpracování půdy a setí značky Opall-Agri a Pneusej. Akce byla určena nejen zákazníkům společností, ale také studentům a rovněž žákům základních škol, kteří zde mohli objevit svět zemědělství a později se rozhodnout právě pro studium tohoto zajímavého oboru.
Ačkoliv počasí polnímu dni zrovna dvakrát nepřálo, přesto nakonec mohli návštěvníci zhlédnout nejen pasivní prezentaci strojů, ale i aktivní jízdy. Strniště zorala nejdřív čtveřice pluhů a následně bylo pole připraveno pro setí, svou ukázku absolvoval i secí stroj Pneusej a válce cambridge.

Slovo úvodem
Úvodem promluvil k účastníkům polního dne ředitel zemědělské školy v Čáslavi Ing. Jaromír Horníček a poukázal na potřebu nových studovaných odborníku v zemědělském oboru. Pozvání přijal i starosta města Čáslav Ing. Jaromír Strnad. I ten mluvil o zemědělství jako o základu všeho a poděkoval za uspořádání této akce.
Dále se již chopil slova Ing. Pavel Křovina ze společnosti ZZN Polabí a Petr Jedlička ze společnosti Opall-Agri, kteří dohromady komentovali přijíždějící soupravy.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down