04.03.2013 | 12:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Právě včas třeba i na snídani

Ten, kdo by si myslel, že existuje stoprocentně bezporuchová technika a nezajímal by se o spolehlivý a kvalitní servis, asi by brzy splakal nad výdělkem. Jenže k čemu je spolehlivý a šikovný servisní technik, když nemá ten správný náhradní díl. Zkrátka rychlé dodání náhradních dílů je klíčovým faktorem dobrého servisu.

Pro všechny stroje Massey Ferguson zajišťuje logistiku náhradních dílů společnost Austro Diesel, která je zároveň výhradním dovozcem těchto strojů  pro Rakousko, Rumunsko, Maďarsko, Českou  a Slovenskou republiku.

Dovozce z RakouskaNedaleko Vídně ve Schwechatu, přímo v srdci buissnes parku Concorde a v sousedství mezinárodního letiště Flengham, stojí velká budova obklopena skupinkami strojů Massey Ferguson. Právě zde sídlí dnes již třicetiletá firma a kromě administrativního zázemí tady najdeme i velký sklad náhradních dílů a servisní zázemí. Celkem zde pracuje 60 zaměstnanců.
Austro Diesel začínal svou „kariéru“ jako výhradní dovozce techniky značky Massey Ferguson do Rakouska. Postupně se, ale jeho zastoupení rozrostlo i na další tři země. Dnes tedy dodává stroje a prostřednictvím regionálních prodejců zajišťuje servis na území od Bodamského jezera až po Černé moře. Letos navíc oslaví Austro Diesel dvacet let od vstupu na trh do České republiky.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down