24.09.2012 | 01:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

S novinkou v sortimentu

Firma Unimarco je známá především prodejem aplikační techniky Hardi, rozmetadel Bredal či půdozpracujích strojů Agrisem. Zástupce výše uvedených strojů vystavila i na veletrhu Země živitelka. A k tomu navíc i novinku v sortimentu – shrnovač píce Tonutti.

Letošní rok byl pro Unimarco prodejně úspěšným a to zejména v aplikační technice, kdy se podařilo prodat čtyři desítky samojízdných strojů. Jednalo se o inovované provedení postřikovačů Alpha, které nyní nesou příponu Evo. Nejčastěji jsou prodávány v provedení s nádrží o objemu 4100 litrů a s rameny vybavenými vzduchovou podporou Twin. O systému vzduchové podpory toho již bylo napsáno hodně, mezi hlavní výhody patří nižší citlivost na vítr a lepší porytí ošetřovaných rostlin, což při aplikaci pesticidů znamená sníženou spotřebu účinných látek i aplikované vody.
Rozmetadla minerálních hnojiv Bredal jsou určena pro aplikaci univerzálních typů hnojiv, velmi oblíbená jsou u zemědělců, kteří hnojí síranem amonným. Mezi hlavní přednosti těchto rozmetadel patří výkonnost a dále též jednoduchost a s tím související provozní spolehlivost při dobré kvalitě práce.
Technika Agrisem představuje jak klasické, tak velmi specifické stroje, které razí netradiční trendy v setí. Jde například o páskový výsev obilnin u strojů Disc-O-Sem.
A jak je to s tou novinkou? Firmy Tonutti má v nabídce jak klasické obraceče a shrnovače, tak shrnovače paprskové. Paprskové obraceče nejsou ničím novým a znali je už naši dědové. Jejich výhodu je jednoduchost a opravdu velmi nízké nároky na příkon energie. Paprskové shrnovače Tonutti se dodávají se šířkou záběru od 5,8 do 11,7 m a v provedení s paprskovými koly umístěnými v řadě za sebou či ve dvou řadách do písmene V.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down