31.08.2012 | 09:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kvalitní servis je vždy základ

Hlavní činností společnosti P & L je služba zemědělcům zaměřená na zemědělskou techniku, zejména její prodej, servis a zabezpečení náhradních dílů.
Společnost P & L má vlastní provozovny v Hrubčicích na Prostějovsku, Kroměříži, v Osíku u Litomyšle, Velkém Meziříčí a Žďáru nad Sázavou, které poskytují své služby přímo koncovému zákazníkovi. Kromě toho zastupuje na česko-slovenském trhu i několik významných zahraničních výrobců a jejich produkty dodává obchodním partnerům.

„Provozovna na kroměřížském okrese původně začalo fungovat v Pačlavicích v pronajatých prostorách, následně se přestěhovala do Kroměříže, kde funguje servisní a opravárenská činnost již desátým rokem na vysoké úrovni. Za dobu jeho existence proběhla řada přestaveb a modernizací. V současné době je ve vlastnictví firmy P & L,“ uvedl ředitel společnosti Ing. Luboš Pelánek. Od svého založení klade společnost P & L důraz na zajištění provozuschopnosti dodaných strojů, tedy zásobování náhradními díly a jejich servis. Vedle servisu a oprav je stěžejní činností prodej zemědělské techniky v oblasti Kroměříže, Zlínska, Přerova, Nového Jičína, Uherského Hradiště, Zlína, Vsetína, Hodonína a Břeclavi.

Nabízený sortiment v Kroměříží

„V našem sortimentu naleznou zemědělci nejen zahraniční, ale i české stroje. Naší snahou je neustálé rozšiřování nabídky v souladu s novými technologickými trendy a specifickými potřebami zemědělců. Těší nás i zájem výrobců zemědělských strojů o naše služby v oblasti prodeje a následného servisu,“ ubezpečil Ing. Pelánek.

Základem je kvalitní servis

„Na provozovně v Kroměříži pracuje 15 servisních techniků. Pokud je třeba vyjedou za zákazníky všichni, to platí zejména o žních. Většinou se zákazníky domlouváme spíše předsezónní opravy. V sezóně se zaměřujeme pouze na havarijní opravy,“ prozradil vedoucí servisu v Kroměříži Petr Soukeník. Pokud zákazník zavolá do firmy P & L kvůli problémům se strojem, vyjíždí technik k servisnímu zákroku prakticky okamžitě. V rámci servisní činnosti provádíme na provozovně i rozsáhlé generální opravy traktorů a sklízecích mlátiček.

Sklad náhradních dílů

Zajištění náhradních dílů je možné do 24 hodin. Z centrálního skladu ve Velkém Meziříčí jsou díly denně rozváženy na jednotlivá pracoviště. Ve Velkém Meziříčí je i centrální sklad nových strojů. Tady v Kroměříži, kde se nachází stroje vykoupené od zákazníků, čeká na předání novému majiteli,“ poznamenal vedoucí provozovny Igor Sedláček.
“Naši pracovníci v obchodě, servisu i v prodeji náhradních dílů jsou plně kvalifikovaní a řídí se naším sloganem Servis, za kterým stojí lidé, což se projevuje tím, že se k nám naši zákazníci neustále vracejí a jsou zvyklí na určitý standard, který očekávají a počítají s ním,“ konstatoval ředitel firmy a dodal, že ve skladech náhradních dílů drží firma zboží za desítky milionů korun.

Další informace naleznete v příloze Zemědělec v regionu pro Zlínský kraj

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down