24.05.2012 | 11:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejmladší středisko je i největší

V roce 2007 otevřela společnost P&L Biskupce svoje další středisko ve Velkém Meziříčí. Areál dokončený v roce 1988 měl původně sloužit k servisu lesní techniky pro oblast celé Moravy, po revoluci však z tohoto záměru sešlo. Nájemníci rozsáhlého areálu se zde střídali jako na běžícím pásu a žádný se prakticky o něj nestaral. „Když jsme sem přišli, tak ve výrobních halách byla i v poledne tma. Nikdo tu za téměř dvacet let nevymaloval, nedal jedinou korunu do údržby či prav. A z pod základů už rostly vzrostlé břízky,“ zavzpomínal vedoucí střediska Jindřich Doležal.
Středisko společnosti P&L Biskupce ve Velkém Meziříčí se zabývá především klasickým prodejem zemědělské, komunální a lesní techniky na koncové zákazníky v deseti okresech Vysočiny a jižní Moravy. Druhým, stejně významným okruhem činnosti, jsou centrální úkoly, ať už distribuce náhradních dílů všem partnerským firmám z centrálního skladu či montáž secích strojů Kinze a komunálních traktorů Kioti, ale i předprodejní servis techniky Sampo. Společnost P&L již několik let dodává na česká a slovenská pole i vlastní výrobky, a to kultivátory na kukuřici s označením PPL-8 Ecofert a secí stroje STP 300 pro setí a přísev trvalých travních porostů. Jejich montáž probíhá rovněž ve Velkém Meziříčí.
Celou reportáž ze Dne otevřených dveří střediska společnosti P&L Biskupce ve Velkém Meziříčí naleznete v Zemědělci č. 23.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down