29.03.2012 | 12:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Den otevřených dveří se vydařil

V měsíci březnu otevírá své brány firmy Agrometall sídlící v Novém Dvoře nedaleko Heřmanova Městce. Stávající i potenciálně noví uživatelé její techniky si mohou prohlédnout nabídku sortimentu zemědělské i komunální techniky. A protože březen je měsíc, kdy začínají jarní práce, mohou si i narychlo koupit stroj, který jim dosud chyběl nebo v minulé sezóně dosloužil.

K tomu jim Agrometall nabízí techniku John Deere v podobě traktorů, postřikovačů a sklízecích mlátiček a také půdozpracující techniku Strom Export a kompletní sortiment závěsné techniky Kverneland a pro manipulaci stroje značek Weidemann a Merlo.
V minulém roce firma John Deere představila inovace v modelových řadách traktorů a jejich zástupci nemohli na dvoře Agrometallu chybět. Návštěvníci tak mohli spatřit modely řady 6R, 7R i několik traktorů řady 8R. Většina z nich přitom již měla své nové majitele.
Vyjma novinek mezi traktory byla představena i sklizňová technika John Deere zahrnující lis na válcové balíky, sklízecí mlátičku, řezačku a z aplikační techniky se prezentoval samojízdný postřikovač i tažený model ze sedmistovkové řady. Velká plocha patřila komunálním traktorům JD z nichž můžeme uvést novinku, kterou byl model 1026 R s motorem o výkonu 25 k.
Manipulační techniku zastupovaly dva manipulátory Merlo z nichž vetší model 55.9 byl s odpruženou kabinou. Menší manipulační techniku reprezentovaly nakladače Weidemann. Tolik ve stručnosti k samojízdné zemědělské technice a můžeme se věnovat technice závěsné. Z ní je možné uvést jak stroje komunální, které Agrometall vyrábí a jedná se o zametací kartáře a radlice pro vyhrnování sněhu. Ale my se budeme věnovat technice zemědělské. Jak bylo uvedeno Agrometall prodává zejména techniku firmy Strom Export, což jsou bezorebné půdozpracující stroje a mulčovače a dále kompletní sortiment firmy Kverneland. Tedy jak techniku půdozpracující, zahrnující především pluhy, ale též radličkové a talířové podmítače a secí stroje určené pro konvenční i přesné setí, tak pícninářskou techniku. U každé skupiny strojů byli přítomni prodejci, kteří mohli podat zasvěcený výklad návštěvníkům.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down