15.12.2011 | 11:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Opožděná nadílka ve Stránecké Zhoři

Nové prodejní a servisní středisko nadělil Mikuláš zemědělcům z Českomoravské vrchoviny 7. prosince v devět hodin dopoledne. Stalo se tak ve Stránecké Zhoři nedaleko Velkého Meziříčí v areálu společnosti AGROCENTRUM ZS. S novým střediskem a vystavenou technikou se pak mohli tamní zemědělci seznámit během dvou dnů otevřených dveří, které byly zahájeny hned po slavnostním přestřižení pásky. Atmosféru mikulášské nadílky pak podtrhly v tu chvíli padající sněhové vločky.
Společnost Agrocentrum ZS je regionálním střediskem společností AustroDiesel, Kverneland Group Czech, Topagri a Cime. V sedmi okresech Českomoravské vrchoviny dodává sortiment strojů těchto společností, ale i techniku dalších značek, kterou uvedené firmy v nabídce nemají, například italské krmné a míchací vozy Matrix.
„S prodejem a servisem zemědělské techniky jsme začínali zhruba před šesti lety v pronajatých prostorech společnosti DS Agros Netín v nedalekých Lavičkách,“ řekl týdeníku Zemědělec Ing. Ludvík Kuřátko ze společnosti Agrocentrum ZS. „V té době nám zázemí plně vyhovovalo. Vzhledem k postupnému rozvoji společnosti a požadavkům našich dodavatelů jsme se rozhodli vybudovat nový vlastní areál, který by odpovídal současným i budoucím požadavkům na moderní obchodní a zejména servisní činnost. Stále vyspělejší stroje potřebují dokonalejší technické zázemí, které jsme v bývalém areálu v Lavičkách nebyli schopni vybudovat. Chyběl nám především velký portálový jeřáb a kapacitou odpovídající sklady olejů a náhradních dílů. Ve Stránecké Zhoři jsme proto vybudovali moderní servisní zázemí, jež odpovídá současné vyspělé technice, kterou prodáváme.“

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down