02.09.2011 | 07:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejmenší z řady pavouků

Od roku 2003 vyrábí a prodává Firma Dvořák – svahové sekačky s. r. o. rádiem řízené svahové sekačky značky Spider (pavouk) pro profesionální použití při sečení svahů, nepřístupných oblastí i pro běžnou komunální údržbu zeleně.

S cílem zpřístupnit stroje i uživatelům, které je využívají jen občas, představil letos výrobce produkt s označením Spider Mini. Jedná se o nejmenší model z řady Spider se záběrem 60 cm a výkonem 6,5 k. Svahovou dostupností a manévrovatelností se novinka vyrovná profesionálním modelům. Dálkové ovládání zajišťuje kontrolu pojezdu a řízení a umožňuje obsluze stroj nouzově vypnout. Ostatní funkce, jako jsou regulace výšky sečení či spínání kosy nebo startování, se ovládají ručně přímo na stroji. Sekačka Spider Mini je vybavena zcela originálními řetězovými portálovými převody, které zaručují spolehlivý bezúdržbový provoz, snižují těžiště stroje a celkově ho zlevňují a zjednodušují.
Představením sekačky Spider Mini výrobce reaguje na časté požadavky zákazníků na menší stroj, který by byl cenově dostupný i pro uživatele, kteří nesečou trávu komerčně. Cena se bude pohybovat kolem 125 000 Kč bez DPH. Spider Mini se jistě uplatní na menších, obtížně přístupných plochách, jako jsou pozemky kolem horských hotelů, u fotovoltaických elektráren, hrází rybníků, na farmách. Dobrá kvalita sečení však umožňuje podle výrobce nasazení i na zahradách, v parcích a jiných intenzivně udržovaných oblastech.
Dálkové řízení zaručuje maximální bezpečnost pro obsluhu, která nemusí být přítomna na svahu a riskovat zdraví. Snížená hmotnost sekačky má příznivý dopad na spotřebu, emise, stoupavost stroje a jeho šetrnost k travnímu porostu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down