25.10.2010 | 08:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prezentace přímo u výrobce

Nemnoho z techniky si mohou její uživatelé prohlédnout přímo u výrobce. V případě Zetoru je to snadno možné a tak tento tradiční výrobce traktorů uspořádal minulou středu prezentaci přímo v prostorách svého výrobního závodu.

Na volné ploše byly připraveny prezentace všech modelových řad a provedení s několika novinkami. Tou první je lesní nástavba firmy PRT Třeboň, kterou bude možné objednat přímo u výrobce a v barvách firmy Zetor a druhou novinkou byl traktor Zetor Proxima Power s hydraulikou Mita. Ta nahrazuje známý Zetormatic a její výhodou je nižší cena, lepší umístění rozvaděče (přístupný pod sundání podlahy kabiny) a také možnost nastavení průtoku oleje pro klesání nářadí, což Zetormatic neměl.
Pro ty co s traktory rádi jezdí bylo připraveno několik strojů s nimiž se mohli svézt, či si zasoutěžit a to v couvání s přívěsem a při manipulaci s bednami na paletizačních vidlích čelního nakladače. A kdo chtěl nepřišel ani o prohlídku výrobního závodu v němž byla navštívena obrobna, kde se vyrábějí zejména díly převodovek a motorů a dále montážní hala s lakovnou v níž probíhá takřka kompletní montáž traktorů, motorů a též výstupní kontrola. Více informací přineseme v týdeníku Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down