01.07.2010 | 09:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Představili rozšíření sortimentu

Stroj Tebbe není pouze rozmetadlem. Výměnou korby s rozmetacím ústrojím za korbu pro objemové materiály vznikne návěs a stroj se může využívat téměř kdykoli během roku. Cisterna Kotte může sloužit k dopravě tekutých materiálů a s aplikátorem také tekutých hnojiv. Oba stroje mají jednoho jmenovatele – jejich výhradním dovozcem je společnost BV Technika a. s., která měla svůj stánek na veletrhu Techagro.

BV Technika a. s. je úspěšnou firmou sídlící v severomoravském kraji a kromě již zmíněných stálic si návštěvníci mohli prohlédnout i další stroje v jejím sortimentu. Firma svou nabídku stále rozšiřuje, a tak nechyběly ani novinky

Novinky v sortimentu
Úplnou novinkou je zahájení spolupráce se společností Reck, která vyrábí míchadla na kejdu. Podroštová malá míchadla a nově také zařízení pro aktivní rozhrnování na silážních a senážních žlabech.
Obohacen bude sortiment také o stroje značky Einböck. Rakouská firma vyrábějící stroje na zpracování půdy a setí s tradicí od roku 1934 hledala nové zastoupení pro trh v České republice a před Techagrem se domluvila na spolupráci právě s firmou BV Technika a.s.

Nová barva z nové lakovny
Kromě těchto stálic má ale firma hned několik novinek. Ne, že by návěsy a přívěsy rakouské společnosti Brantner byly v sortimentu BV Techniky nějakou novinkou, nicméně nová je jejich povrchová úprava. Firma HANS BRANTNER & SOHN postavila novou lakovnu a na své stroje používá novou technologii lakování. Aby nezůstalo jen u toho, rozhodla se, že nově lakované stroje trochu odliší od starších, proto červenou barvu rámu nahradila barvou černou a také odstín zelené na korbě byl trochu pozměněn. Nové lakování slibuje větší odolnost a delší životnost této dopravní techniky.
Sortiment zůstává stále velmi široký. V nabídce jsou jednonápravová návěsy, dvounápravové návěsy s třístranně sklopnou korbou, vanovou korbou nebo výtlačným čelem a také tridemové návěsy s vanovou korbou nebo výtlačným čelem.

Technika zvučných jmen
Mezi portfolio nabízených strojů společnosti BV Technika patří traktory značky Case. BV Technika je dokonce jedním z nejvýznamnějších prodejců této značky. Dále nabízí postřikovače Tecnoma, stroje pro zpracování půdy a setí od firmy Lemken, pícní techniku značky Krone, rozmetadla Rauch, krmné vozy Siloking, stroje značky Deutz–Fahr a další.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down