07.05.2010 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Speciálně pro trávníky

Vedle rozsáhlé expozice zemědělských strojů představila společnost Strom, Praha, a. s., na veletrhu Techagro i paletu profesionálních sekaček a nosičů nářadí. Letošní novinkou je zahradní traktor X130R. V základním vybavení nalezneme sběrací koš s objemem 300 l a přední nárazník. Plně svařovaný ocelový rám a litinová přední náprava zajistí maximální pevnost a odolnost. Při volbě sekání bez sběru je stroj možné osadit mulčovací sadou nebo deflektorem pro rozhoz posekané trávy.

Pro údržbu větších travnatých ploch sáhneme spíše do řady X 700. Pro tyto stroje jsou optimální plochy větší než osm tisíc metrů čtverečních. Stálý pohon všech kol a u novinky X749 i možnost řízení všech čtyř kol usnadňuje sečení kolem překážek. Objem volitelného sběrného koše odpovídá určení stroje pro větší plochy a jeho kapacita je 500 litrů. Díky přednímu a zadnímu závěsu je můžeme osadit například zametačem, sběracím systémem či čelní radlicí.
Pouze k sečení využijeme další novinku pro rok 2010, stroj EZtrak, který zaujme především vysokou pracovní rychlostí. Díky nulovému poloměru otáčení vyniká stroj velmi dobrou manévrovatelností v terénu. Posečenou travní hmotu můžeme sbírat do sběracího koše či využít mulčovací sadu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down