02.11.2009 | 12:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pro malé farmy i komunální služby

(map) – Agrotec, a. s., prezentoval svou techniku na stánku společně s firmou Kvarto, spol. s. r. o. Expozice zabrala 36 m2 a stačila pro osm traktorů New Holland, pět strojů značky Kuhn, dva stroje Lemken a jeden rosič.

Novinkou, která zaujala, byl traktor New Holland Boomer. Řada kompaktních traktorů nabízí osm modelů od výkonu 20 až 50 koní Traktory jsou určeny zejména pro komunální účely, ale díky tomu, že jsou vybaveny i plnohodnotným tříbodovým závěsem, můžou se řadit k profesionálním traktorům. Stroje mohou být s kabinou nebo bez kabiny. Výbava může dále zahrnovat čelní nakladač, mezinápravovou sekačku nebo systém super steer, který zajišťuje minimální poloměr otáčení, a tím dobrou manévrovatelnost. Výhodou je i velký prostor v kabině.
Traktor se vyrábí v Americe a v Evropě se prodává ve třech verzích. Boomer 1000 má poloměr otáčení 2,29 m a zvedací kapacitu 715 kg, Boomer 2000 se otáčí na poloměru 2,7 m a jeho tříbodový závěs uzvedne 873 kg a konečně nejsilnější verze Boomer 3000 má poloměr otáčení 2,79 m a zvedací kapacitu 1600 kg.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down